2. D!RH körlevél!

WARNING! SCHMITTIFIED PAGES!

Nem első, hanem 2. Karika levél

Rendőri kísérettel sikeresen jól bevonultunk

Neti tanszék megtartotta éves beszámolóját, ami leánykori nevén Alkohol Tanszékre hallgat

Sensei jóváhagyta a Sumot illetve Messzi és Cé Ronáldó a csocsót

Jól megtudtuk, hogy Káttyából (Káttya, nem Kattya) hogyan lett jelölt, rab majd feleség (mázlista egy pasas az biztos)

Feltörték a színpadot az Úttörők, elbeatboxolták a töp-töp-töp törö-röp-töp-töp-öt és enyhe rekeszizom fájdalmakat szenvedtünk

Akkor VEN-ezünk, amikor „jól esik”!

Nem fogjátok elhinni, de az Úr 2012 évének negyedik hónapjának huszon4ik napján is felkelt az vala a nap. Sebesen le is siettünk az Óváros térre, mert azt mondták, hogy bevonulni jó és nem fogjátok elhinni… JÓ LETT! Azonban a remek bevonulást ez alkalommal Kasó Krisztina és bandája (ennek a bandának a tagja KisPépi aki már populárisabb, sokkal populárisabb, mint PÉPI – szeretünk Pépi [szerk.]) szórakoztatott, akik Café Bambini Akusztik néven is elő szoktak fordulni.

Az élő muzsika a közönség tetszését nem kis mértékben megnyerte, ezzel megalapozva azt a grandiózus tényt, hogy a csapatok lejönnek a várból és felbolygatják a várost a fantasztikus bevonulással egészen a felső kampuszig.

Elsőként meglepetés sztárVENdégeink vonultak be, Friedler Ferenc ideiglenesen deaktivált rektor és Porga Gyula polgármester tűzpiros oldalkocsis Jawa (nem, nem programozott) motorral robogtak be a közönség elé. Csatlakozott hozzájuk Giczi Róbert rendőr vezérőrszázezredes is, és így már teljes lett a fővédnökök mesterhármasa. Mindannyian megállapították, hogy a VEN jó, és örök, és csupa jókívánsággal köszöntötték a megjelent nagy létszámú érdeklődőt.

Őket követte a VENstern csapata, akik gyönyörű konzumhölgyek, gonosz banditák és lovalakkal érkező hősök közepette vonultak be. Matt VENetton, a csapat élenjárója annyira menő cowboy volt, hogy egy lövéssel leterített fél tucat banditát – GYÁÁÁÁ!!

Ígéreteket is tett a jelölt: póker alapú vizsgarendszert, a lányoknak Szalonvezetői vizsgát, új országos vasúthálózatot, melyet az Úttörők építenek meg társadalmi munkában a kommunáért, valamint buli Karácsonyig – és még sorolhatnánk, mi mindennel győzte meg a közönséget Máté. (Máté engem a whiskey automatánál nyert meg! – Poly)

Az InVENtors csapata jókkal, rosszakkal, őrült tudósokkal, és elszabadult rajzfilmfigurákkal egyetemben felvonultak. Gery Stark most is megjelent a napfénytől vakítóan csillogó sárga-piros páncélzatában, ami még mindig megdöbbentően hihetetlenül csajozós cucc (Ezt mi is tudjuk és nem is szeretjük Kedves Gery Urat, mert ellopja az összes leányzót a VEN-ről! – [szerk.]) Természetesen ő is tett ígéreteket: 16 órás munkanap (8 óra pihenés, 8 óra szórakozás bontásban), öregedés gátló mindenkinek, hogy örökké egyetemisták lehessenek (a DiRH megállapította, hogy ez tulajdonképpen a kreditszűrő), vegyvédelmi italmérés bárhol-bármikor, melyet a helyszínen be is mutattak. (A mindenen átlátó szemüveget persze kihagyod. – Poly)

A VENtedes lányokat rabláncon hozták be, melyet hamar levetettek magukról, hogy szemet gyönyörködtető táncukkal lebilincseljék a jelenlévőket. Káttya jól ki is fulladt, de a közönség eléggé fülledt lett, így a foglalkozás elérte célját. Mint elődei ő is ígéretekkel zárta bemutatkozását, de ő csak olyanokat ígért, amiket be is lehet tartani, mert megválasztása esetén egy év múlva a fejére olvassák. „Az ígéret szép szó, de ha megtartják, már nem ígéret!” (vessző – Encsi korrektor-bizottság) hangzott el szájából, valamint a mai nap a szabadulás ünnepe, és az legyen piros betűs ünnep.

A RapVEN csapata egy félbevágott terepjárószerűséggel jaszkarizott (Kornél ezt légy szíves a holnapi D!RH levélben magyarázd meg! – Poly) be a homokórához (amivel kapcsolatban annyit jegyeznénk meg, hogy „Szeretném a homokórát megállítani!” – bár minek, hisz meg se mozdul) Tibes kibúvóskodott a bevonulástól, ő valahol a tuják között csinált valamit, amíg csapata legurult a várból. De aztán kis keresés után csak előjött erdei rejtekéből, és rímekbe szedve-szabva elmondta, amit akart. Megjegyezhetetlenül sok ígéret tett, amit fizikailag képtelenség volt megjegyezni, így ha valaki kíváncsi, kérdezze őtet. ß Itt most megmentettelek Kornél, mert Encsi ki akart javítani, de igenis létezik olyan szó, hogy „őtet”! – Poly)

Utolsóként törték fel az Óváros tér macskakövesen rögös útját az Úttörők, akik zászlóforgatókkal és a szovjet autóipar műszaki csodáival (vagyis csoda, hogy működik J), UAZ és Volga típusú járművekkel koptatták a nemes utat. Ádám Pajtás megígérte, hogy csillagkapu hálózatot építenek ki, InVENtors jóvoltából májusfa helyett tudásfát állítanak, a RapVEN-nel karöltve minden nap másnap lesz, így minden nap piros betűs ünnep, VENsternéket vad-nyugati imperializmustól megszabadítják őket, befejezik a budapesti út feltörését, LÖHÖK- légkalapács használati öntevékeny kört indítanak.

Így teljes volt a létszám, és a rend éber és hű őreinek köszönhetően hamar (hamar??? – [szerk.]) lezárásra került a város mindenki legnagyobb örömére J Az időjárás kegyes volt a felvonulókkal, de sajnos a délutánra már nem tartotta magát a megegyezésünkhöz – elkezdett esni, majd nagyon esni, majd szakadni – ezért az időjárás 400.000 okmánysörrel tartozik a VENpolgároknak, hogy így kibabráltak velünk. (Ráadásul még be sem jelentette, hogy Ő esni szeretne kedden délután, úgyhogy az összes esőcsepp feleljen tetteiért Kornél előtt – Poly) DE!!!!! Mivel This Is Veszprém, nem tudott kifogni rajtunk. Professzor Doktor Habil Hermann Neti Krisztián Phd Alkoholtanszéki előadásán szórakozhattunk, és a KÖZÖNSÉG MEGSZAVAZTA, HOGY TUDÁSSZOMJA VÉGTELEN, EZÉRT Netit elvárják jövőre is, hogy agysejtjeiket megtöltse alkohollal kapcsolatos tudással. Őt követték a színpadon a jelöltek, akik egy roppant bonyolult bemelegítő játékon, az „Éhes nyuszin vettek részt”(mekkora ötlet volt – Poly), aminek következtében milliónyi pillecukor került a szájakba. Majd élő csocsóban és lö gránde szumóban volt része mindazoknak, akik dacoltak az időjárási körülményekkel. Vad csaták és test-test elleni küzdelmek zajlottak mindkét színtéren a látogatók legnagyobb sírvaröhögőgörcsös szórakoztatására. (A szerkesztőség azaz, Poly, itt szeretné megragadni az alkalmat, hogy megcáfoljon bármit, amit arról hallott, hogy Tibes, mint a IV. csapat jelöltje elkente a száját az Polynak a D!RH-ból)

„Mint ahogy anno ókori műveltségben lévő görög-római ősök megmondták vala:

Sid paces, para bellum, azaz tartsd szárazon a puskaport.

Eljövén kies Veszprém városába, mint korábbi VEN szervező okán felkenve, itt voltam. Részt vettem. Néztem. Alma Mater, mint elsődleges rendező elv.

Ennek kapcsán ragadtam magamhoz Fenséges D!RH körlevél szerkesztő programját, és írtam. Méressen majdan meg a következő generáció. Egyszer doktor leszek, vagy sem. Legalábbis inverzdoktor. Ígérem.

Mivel senki nem vette észre, lehet bent marad a feljegyzésem.

De hogy mi? Jó irányba haladtok, végre! Igaz ez a csapatokra és a DIRH-ra.

(Outsider)”

Este fél hét után, nem sok pár perccel levetítésre került a legeslegeslegjobb és józanabb állapotban visszapillantó tükörként reflektáló kvintesszenciális, transzformációs bácsiból létrejövő szubkultúrákban rejlő matriarchális rendszer nehézségeire, ugyanakkor konfúzióira építő rendszer transzgeneratív, ámde hipochondriális embrióállapotban leledző, mélységi hidrosztatikus kvadránsokból merítő VEN híradó, hol álmaink percepcionális rétegeiből burjánzó interdiszciplináris konvergenciahatás révén manifesztálódik létezésünk nulladik számú alfája és omegája, rejtett tevékenységek, melyekre jobb nem emlékezni. Igen, ez egy mondat volt!!

WHAT THE F@CK????!!!!!!!!!

MIT NEM ÉRTESZ???!!!!!

Eme mondat után eltörpül a tény, hogy levetítettük a D!RH múví 4.0-s verzióját, mely a közönség számára üdítő felüdülésként szolgált, és nagyon tetszett nekik! Köszönjük!!

DE!!! A ma esti sztárok nem mi voltunk, hanem két főműsor és film prezentálója, azaz a VENted és az Úttörők.

A VENted Forrest Gumpisztikus filmje fordulatokkal, féregjáratokkal, VEN-es csapatokkal és esküvőkkel teli története magába zárta a VENpolgárok tekintetét. Megtudhattuk, hogy Káttya egy szülinapi bulinak köszönhetően teret, időt, és dimenziót hajlított, ami szerintem egy zseniális szülinapi meglepetés, én is ilyet kérek egy hónap múlva!! (K. Ornél) A szövevényes út során különféle kalandokat élt át, több személyiséggel is, de végül Janinátornak sikerült kihúznia a csávából. Szegi Balázska eközben jól elmesélte a történetet és elfogyasztott egy doboz tofifínek látszó csokoládét. De Jenny nem jött … azonban a csattanó igen! Káttyával mindez meg sem történt, hiszen a szülinapi buliján annyira kiütötte magát, hogy ezt csak álmodta. És amíg a tudatmódosító szerek hatása alatt öntudatlan éber állapotban volt, kibeszélte magából az összes bűnét a rendőrségnek, így hát ezt egy komoly tanúvallomásnak vették és bebörtönözték. Főműsoruk sem kevesebb meglepetést tartogatott, az egész műsor alatt élő zene szólt a színpad mellett-körül. Erotikusabbnál szexisebb táncokat láthattunk a lányoktól, melynek köszönhetően a rendőrök szíve vagy megesett rajtuk, vagy az agyukból a vér más testrészbe vándorolt, és eme bekábult állapotban hagyták megszökni a VENted lányait.

A VENted tapsviharát követően az Úttörők szántották fel, mármint törték fel a színpad deszkáit. Ki-Mit-Tud-Mit-Nem-Tud jellegű főműsoruk természetesen a nagy vezér megnyitó beszédével kezdődött, majd szavalással folytatódott a fellépés. Szöszke Milch és Kinga pajti közös éneklése olyannyira felkeltette az érdeklődéseket, hogy a zenét követően alig engedte le a tapsvihar őket. A bírkózó szövetségből alakult tánccsoport férfi és női tagjai egy-egy tánccal is készültek, de a legnagyobb durranás talán a KISZfiúk fellépése volt, ahol az üvegpohárzenélés egy igazi dídzsészetté változott. Filmjük igazi moziváltozat volt, hiszen trailerekkel nyitották a kezdetét. Volt Tibor Csaba – Sunaszaft – Nyomd be fenékig, a nagysikerű Vadnyugat Sikátorai trailer, Feltalálók múvi előzetes, és a VENted már vetítés alatt álló filmjének reklámját is levetítették. És eztán jött a várva várt Mozgalmi videó, ami Ádám Pajtás, Szöszke Milch és Gópé Nyikolaizénemtudom egymásra találásáról és KISS táborba jutásáról (I was made for loving you – IF you know, what I mean) szólt. Propagandiológiai agymosós előadásokon, reggeli tornán, és rajzversenyen is teljesíteniük kellett a pajtásoknak, akik az akadályokat természetesen akadálymentesen vették. S. Inkovics B. Álint kardigánja se hagyta békén a rekeszizmokat, pláne a trollollollollollollo.

Ennyi volt a tegnap este hagyományos része, következett a buli és a leajjajjosodás, de ez a VEN Híradóból majd kiderül úgyis J

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: tegnap fatálas fatális tévedést követtem el (K.Ornél DiRH) a körlevél írása közben, amiért jogosan kértek helyesbítést többen is. Tehát: A VEN-EN A MAGÁZÓDÁS KITILTATOTT ÉS BÜNTETENDŐ, EERGO A TEGEZŐDÉS NYÍLT ÉS KÖTELEZŐ! Ezért a tévedésért 5 okmánysörre ítélem magam, hogy meghívjam magam.

D. Zsozi a tegnapi körlevélből hiányolta a karaktereket, így ezúton pótoljuk: WoW karakterünk SteeleyedStudentoffice234, Honfoglalóban Fémestekintetű88, CS-ben pedig mindannyian a DiRH klán tagjai vagyunk.

SZERDAI PROGRAMOK: KORTESPROGRASMOK AZ A ÉPÜLETNÉL EGÉSZEN FÉL 3IG, MAJD INVERZEGYETEMI ELŐADÁSOK A NAGYSÁTORBAN. KÉT FŐMŰSOR ÉS FILM IS SZÍNPADRA KERÜL, MÉGPEDIG A VENSTERN ÉS A RAPVEN JÓVOLTÁBÓL.

Feljelentés

Végrehajtandó ítélet

Samu feljelenti a DIRH-t, mert haza kellett mennie aludni, mert a DIRH zárva volt.

Kedves Samu! Mindenhol jó, de legjobb otthon és rottyon! És a VEN ideje alatt aludni luxus. Ezért úgy döntöttünk, hogy a VEN további napjain NEM alhatsz!

Szabcsi feljelenti a sört, mert 4 decis a korsó.

Minden korsó mostantól legyen 5 decis! A pedig vonja le magát!

Barbi feljelentette Timát, mert …tetszőlegesen bármilyen okból kifolyólag.

Mi nagyon örülünk, hogy Tima végre csöndben van, maradjon is ez így! A mert … –ért meg szabjon ki a varrónő ítéletet a Timára.

Tima csöndben van

VENtedék feljelentenek minket, mert nem táncoltunk még a ketrecükben, és túl soka a pupillecukor.

Ha mi beszabadulnánk abba a ketrecbe, az nem tánc lenne, inkább ketrecharc, de ígérjük, bezárkózunk majd oda is. A pillecukorhoz annyit: Mond ki, hogy „Éhes nyuszi”!

Elfogyott a papír, ezért a többi feljelentés holnap lesz, nó vöri!