3. D!RH körlevél

VIGYÁZAT!BETŰKET, SZAVAKAT, SŐT, SZAVAKAT TARTALMAZ! ATTENSZIÓN! VÁRATLAN VICCEKET REJT!

Három a magyar igazság, tehát ez a harmadik Konvex Körlevél

Levittük a kortesprogramokat az A épülethez

Megnéztük a 2011-es VEN Fesztiválfilmet

Beleinvertáltuk magunkat az inverzegyetemi előadásokba

Bemutatkozott a VENstern és a RapVEN csapatok

Elárvereződtünk a szent cél érdekében, hogy a Hangadók Írországba juthassanak

Eljártunk az időhöz, és megbeszéltük vele, hogy ez a tegnapi eső nem az volt, amit mi eldöntöttünk. Köztudott az esőről, hogy sokan vannak, és hirtelen felindulásból támad, nincs karszalagjuk, és ez nem kis fejvesztést okoz a VENpolgárok körében. Pontosan ezért mondtuk az időjárásnak, hogy mostantól véglegesen jó idő lesz a VEN-en, nincs apelláta, se eső! És így is lett.

Így hát levonultunk az alsó kampuszra, annak is az A és B épületek közötti szakaszára, ahol a kortesprogramoknak hódolhattak az érdeklődők. Minden csapat érdekes, vicces, trükkös, játékos, és mérhetetlenül szórakoztató programot hozott mindenkinek, a talpalávalót pedig Selector Emka húzta nékünk!

Két barát találkozik a piacon:
– Nem is láttam még rajtad ezt az inget.
– Csak akkor veszem fel, mikor piacra járok. Ez az én márket ingem.”

InVENtorsék különféle ügyességi és logikai játékokkal leptek meg minket. A D!RH személyes kedvence az a játék volt, ami „Ha rosszul érsz hozzá megszólal a Trabant!” Párszor jól le is dudáltak minket, de kitartóan küzdöttünk a végsőkig. És nyertünk is HÁT! Ami viszont kifogott rajtunk, az a Rubik 360 volt – képtelenek voltunk megoldani a feladatot, de nem csüggedünk, mert senki sem tudta kivitelezni. Feladat holnapra: aki meg tudja csinálni, és bemutatja a D!RH-nak, VENdégünk egy korsó mézhideg sörre, ami nagyon KOMLÓSZ!

VENsternék AteSKA csecsét vették igénybe feladatukhoz. Először lasszóval kellett befogni a megvadult jószágot, majd a fröccsel teli emlőkre kellett rácuppanni, és leüríteni azt. Mi, mint DIRH logisztikai tanulmányainknak köszönhetően rá tudtuk VENni a VENstern kortesét, Madame Pantherát, hogy legyen inkább ő az áldozati bárányunk, hadd csünghessünk inkább rajta. Mit ne mondjunk, sokkal szívesebben tettük, mintha drága jelenlegi regnáló főnökünk szívatott volna minket J

A VENtedes lányok egy valódi rodeós bikát biztosítottak a nagyérdeműnek, melyről lehetett esni-kelni, de a DIRH egyik rendkívül kreatív tagja inkább ugráló várnak használt, mint nem hogy esését tompítsa. Sorra jöttek is a bátor jelentkezők, akik úgy gondolták, hogy nem fog ki rajtuk az elemi erővel megáldott bika, de előbb-utóbb mindenkit padlóra küldött. Volt, aki többször is megpróbálta, de csak nem sikerült. Mi minden esetre nagyon élveztük azt a megmagyarázhatatlanul izgató látványt, amikor egy-egy lány próbált felül kerekedni a bikán!

RapVEN-ék a japánoktól kölcsönözték kortesprogramjukat, ugyanis káráokét rendeztek be az A épület oldalában. 8 óra munka után minden nap ünnep, hiszen ha halál a májra, akkor napfény járja át a szívem újra, ha végig sétálsz a Kossuth utcán. Nyugalom, mi se teljesen értjük, de így legalább sikerült felvázolni a lineuppot, azaz, hogy milyen dalok hangzottak el. Voltak megasztár gyanús előadások is, közös összeborulásokkal tűzdelt tömegéneklések, és olyanok is, akiknél ha ez zenegép lett volna és 100-assal működik, akkor kivettük volna belőle 😀

Úttörőink Hárdkór Majálisának főszereplője, a mobil májusfa a legkülönfélébb úton-módon jutott el a célhoz. Gery Stark annyira megijedt tőle, hogy egyből struccolt egyet egy kukába. Volt aki egy kézzel, volt aki két kézzel, volt aki csúszva, volt aki mászva, és voltunk mi, akik hárman egyként vittük a májusfát, miután karóba húztuk vele Márkust. Éhes nyuszi újra támadt, de most pillecukor helyett csokis nápolyit kellett minél hamarabb bejuttatni a szervezetbe.

„Két mosószer beszélget a 20-as telefonon:

Szia, Te Ariel!

Szia, Te Lenor!”

A legkeresettebb helyszín lent azonban Figi és BEK örektorok hirtelen felállított standja volt, akik ingyen Fröccsöt, vagy a vezetőknek vizet osztottak. Rekord mennyiségű, kb 60-70 liter bor fogyott el a pár óra alatt, ami elég szép teljesítmény! Emellett sós, pirospaprikás zsírostenyérrel is szolgáltunk az étekre szomjazóknak.

Fájó szívvel, de be kellett fejeznünk a kis dzsemborit, ugyanis felvonultunk a felső kampuszra, ahol megtekinthettük a várva várt 2011-es VEN Fesztiválfilmet! 1,5 óra tömör gyönyör és emlékek hada tört ránk, felidézve az egy évvel ezelőtti kavalkád történéseit. Ugye, mindenkiben felidéződtek a kellemes emlékek? J

„- Mit mond reggel a GóPé Nyikolajevics Szöszke Milch-nek?
– ???
– Доброе утро, сосед!”

Indokolatlan idézet az estéből: „Itt vártok, vagy ott hol lesztek?!”

A filmet követően az inverzegyetemek vették át a színpadot. RapVEN-ék a zsírfekásodásról, InVENtorsék, VENtedék, Úttörők a vörös és csillag összefüggéseiről, VENsternék pedig a Whiskey gyönyörűségeiről tartottak egy-egy prezentációt a tudásszomjat oltani kívánó közönségnek.

Á

(Helyes megfejtés: átláttok a lapon)

Az inverzek után a VENstern csapata mutatta be Clint Eastwoodot és Charles Bronsont messze lesöprő kortesfilmjét és főműsorát. Filmjük egy igazi vadnyugati helyszínen és díszletek közt játszódik, amikor is, Banditák érkeznek a városba, hogy minden lányt megszégyenítsenek, és a mindent vivő kincset elherdálják. Ám a kincs eltűnik, és Madame Panthera gyanúsítottá válik, és elrabolódik a gengszterek által. Matt VENetton eztán lovagol be lassítottan a városba. Láthattuk élőben Johnnie Walkert, és megtudtuk, hogy D. Jockey a sheriff és ő tud róla, de inkább csak púp Matt hátán. Elindultak közös erővel, hogy a banditákon rajtaüssenek, mely sikeres küldetés után Matt megpárbalyozta a banditák fejét. De a kincs még így sem lett meg, mert jött a csattanó – a kéjlányok nyúlták le a mindent érő vagyont! A főműsorban folytatódott a sztori, visszatértek a Saloonba, ahol ráleltek a lányokra, számon kérték őket, de visszatért ám a félholt, de nem zombi bandavezér is, és bosszúból jól megtáncoltatták egymást.

„- Mi az, gyerekek makkot keresnek?
– Kinder makk seeking.”

RapVENék filmje A dal a miénk címmel kezdődött, és így is végződött. Elhozták a csendestársak elleni hangzavarkeltést, melyet zenének hívnak. Tibes először még csak azt hitte, hogy nem, de aztán mégis. Csoportosan elkövetett dalárdaság vétkével el is viszik a csendőrök börtönükbe, ahol a Tröszt feje számon kéri a fiatalembert, hogy megérte-e. Majd Tibes szökésnek indul, családi Feszti(vál)körkép alakul ki, és megszületik a nagy terv. Bosszút állnak a főnökön, lebuktatják, hogy ő is a zenének él unalmas szabadidejében, ráadásul mindezt rengeteg meghívott VENdége szeme láttára. Majd felcsendült a nagy kérdés: megérte, fiatalember. Mi már tudjuk – meg hát! Többször is! A film végszava után Sunshine Kölyökre, Nyeste kapitányra, Dr Topekre, Don Vinyóra emlékeztünk, majd Tibes is beállt. A sorba. Szóltak a dalok, énekeltek az exjelöltek, majd a vegyes tánckar koreografált mozdulataiban gyönyörködhettünk.

Mi van Trója és a Nagy Fa ló között?

És a.

Miután lezavaródtak a főműsorok és a filmek, az önkéntesség és a karitász szellemében a Hangadók zenekar támogatására indított gyűjtéssel elárvereződtek jópáran. Oktatók és diákok, ex-jelöltek és jelenlegi jelöltek, valamint a DiRH tagjai is kalapács alá kerültek, melynek köszönhetően több, mint 70.000 Forinttal tudtunk hozzájárulni a Hangadók Írországba való kijutásához. Köszönjük, hogy segíthettünk!

Ennyi volt a tegnap este hagyományos része, következett a buli és a leajjajjosodás, de ez a VEN Híradóból majd kiderül úgyis J

CSÜTÖRTÖKI  PROGRAMOK: KORTESPROGRAMOK 2.0, ISMÉTELTEN ZREVNI METEGYE, CSUDÁLATOS INVENTORS FŐMŰSOR ÉS UTÁNA MEGNYITJUK A SZAVAZÁST MINDENKINEK!!!!!!!!! ÁMEN

Feljelentés

Végrehajtandó ítélet

Dzsozi feljenti Kobakát, mert nem jelent meg a VEN-en holott megígérte

D!RH ítélete 99% test-szőrtelenítés

Feljentem a D!RH-t, mert az ajtó csukva van

Minden évben megpróbáljátok és mindig belebuktok, de akkor utoljára. A D!RH-t feljelenteni amatőr dolog.

Feljelentem azt a jóseggű csajt, aki nem tutta, hogy a VEN a Móricz tetején van és nem az alján

Amennyiben ez a hölgy olvassa a körlevelet (miért ne olvasná?) azonnali hatállyal jelentkezzen irodánkban, tüzetesebb kivizsgálás végett és csak ezután tudunk értelmes döntést hozni…

Kornél, Márkus, Szityú és Tomi még nem táncolt a VENTED ketrecben. Fanna, Doroti

Amint alkalmuk lesz előtettek jóvá tenni hiányzásukat szólnak nektek.

A VENminator feljelenti a D!RH-t, mert már megint videoztam miatattok a FÉNYKÉPEZŐGÉPEMMEL!!

A fényképezőgép, miért nagybetű???? 😀 Amúgy köszönjük ezt a remek bókot reméljük ma este se kell majd csalódnod bennünk.

De baromi jóóóóók vagyunk, vége a körlevélnek, de ne aggódjatok nálunk otthon van mondás…Ha a körlevélnek vége akkor már csak 24 órát kell várni a következőre.