(Ajj)Jajj de negyedik

Tovább invertáltuk magunkat egyetemmé

Essen az eső, vagy szakadjon a hó

a VENpolgárnak a kortesprogram jóóóó!

BatVENisztikus főműsorral és filmmel mutatkozott be a denevérbőregéremberszabásúszuperhősSzityú (hoppá! ez már nem fért oda) J

Savazás, vegyi anyagokkal feloszlatás, és minden mi szerszámnak ingere!

Aki ezt a sort hallja, annak üzenem, hogy 18 éVEN aluliak számára nem ajánlott kihagyni! (Poszterotikusan vulgáris kifejezések talán nem lesznek benne! Zárójel bezár

Igazából már mindenki tudja, hogy VEN van! És látá a DiRH hogy ez YO! J

Tegnap is ma mentünk haza, ma is holnap fogunk! Ezért a rövid megmihálylás után nyakunkba vettük a VEN területét és – …. intermezzo:

K: Miért hallottam én azt, hogy halló?

Dzs: Mert böfögtem, csak kicsit!

… – végigültünk jópár remekbe szabott előadást, majd összekortesprogramoztuk magunkat. De ne szaladjunk ennyire előre, hülyeség futni, és ártalmas is. Kicsiny DiRH csapatunk egy huszárvágással kettéosztódott, így Gerripszilon és Poj vezényletével működtek a műsorok D zsozi és Kornál meg felkészültek a szvazásra és mindenre, ami nekik tetszik. Különös módon utóbbi kettő írja jelen pillanatban a karikaküldeményt, így megvárjuk Polyt, hogy ideérjen, és valami organmitikus elemzést adjon a délutánról …

03:30 30 perce ment ki Poly Wc-re … ez már gyanús … Igaz, Kornél is kiment tegnap Wc-re azzal a jelmondattal, hogy „ha nem leszek itt 5 perc múlva, várjatok tovább” és 3 óra múlva meg is érkezett.

04:00 Poly már egy órája eltűnt, és még a beígért sörünket sem hozta! NA nézz oda!!

05:00 Jól van Poly, meg vagy jegyezve, 2 órája híredet sem hallottuk!

05:30 Polyt megtoroltuk, látjátok majd az ajjjajjjj rovatban … hehe 😀

(Poj megérkezett 6:20-kor, erősen dölöngél és nehezen képez magán- illetve mássalhangzókat)

Szóval kortesprogramon volt szerencsénk megtudni, hogy mi kell ahhoz igazi agrármaffiózók legyünk, miért van olyan közös testi és lelki kapcsolatban BatVEN-Macskanő és Joker (azért nem lehet rossz dolga Macskanőnek, ilyen felállásbán), MouVEN Rouge hölgyeinek hála megtudtuk, hogy minden férfiban lakozik egy jó adag XX kromoszóma (magyarul = női tulajdonságok), HeaVEN elméslte nekünk a MÜ állat csudálatos egyedfejlődését és a *VEN*Cirkusz* jóvoltából volt szerencsénk tapasztalni egy élőben közvetített előadást az előadásról kameráról élőben (ja és mindezt, élőben, kameráról, nagyon FÁNKI).

Az időjárás sajnálatos sorsa miatt Poj, az 5 jelölt és a 10 kortes és a nézők kénytleenek voltak a kortesprogramokat a csapatkocsmákban tölteni. Volt itt Check-point, torpedó, süti, cigánykerekezés, paprikás-krumpli (Joker szívesen mesél majd az állaágról, ha kérdezitek :D) illetve sörivás lufifújással megfűszerezve. Ez annyira jól esett Cicalány Carmen-nek és Evitának, hogy úgy gondolták, hogy egy kcisit tovább üldögélnek a kelleténél.

(Poj eltávozik a géptől)

Akkor ugorjunk térben és időben, Poly majd mindenkinek elmeséli szóban, hogy mi is történt a délután folyamán. A nagy sikerre való tekintettel kifejlesztettük a KAPPA 2.0-ás verzióját, a KAPPA(N)-t! Íme, itt láthatóak a tervek:

Sponzored by: Paint

Meglepetéssel nyitottuk meg a ma estét. SZIK, aki Ateska kortese betöltötte a 24. életévét ezárt kapott tőlünk ajándékba egy SEGGFŰT J IstVEN éltessen! J

Miután mindez megtörtént, ne tudjátok meg mi volt! A sötétségből, az árnyvilágból előlépett a hősünk, vagyis BatVEN, aki tudjátok kicsoda? Neeem? Hát a Szityu Szityu Szityu! Ja bocs, három ékezet kimaradt! Szityú, okmánysör fejében kívánjuk kijavítani. Hoppá, megakadt a lemez a presszóban! Ja nem, csak így vezették át a következő számot. Nem értjük mi a portásművészetet! Mit is írunk? Ja igen, BETVEEEEEEEEEEN! Miután letöltötte a Batmobiljára a legújabb alkalmazásokat, hirtelen kiderült, hogy mindenki BatVEN volt. De igazából ez még mindig nem a frenetikus filmjükről és főműsorukról szól. Filmjükben egy rendkívül hősies tettnek voltunk tanúji, megmentette élete párját, ki egy gonosz ragasztószalaggal volt felkötözve a még gonoszabb Dzsóker főhadiszállásának falára. Szerelméért mindent megtett, még SP-t is hallgatott, de győzött a jó, a zigazságos, a latexes BatVEN! Táncával lenyűgözte a nagyérdeműt, és még minket is! Ezt köetvén (nem írtam rosszul, Poly mondta így) főműsorukban összevisszaelvette őtet, majd legénybúcsúztunk, meg leánybúcsúztunk, és egy nem mindennapi lagziba csöppentünk! Egyet sajnáltunk, a nászéjszakát nem a színpadon töltötték L Diszlájk. Jaaaj, majdnem elfelejtettük mondani, filmjük HD minőségben és vetítésben készült, úgyhogy riszpekt, de a kérésünk az lenne, hogy jövőre 3D-s filmet csináljatok!

Így történt, hogy az utolsó nagy attrakciókat is megtekinthettük, szóval a színfalak mögül előhívtuk az 5 jelöltet, hogy mutassák meg magukat a mindenkinek, hogy lássák, kikre lehet szavazni, és meg is nyitottuk szavazóállomásunkat! Gyűltek is a voksok szépszámmal, de még lusták voltunk összeszámolni őket, majd mindent megtudtok maholnap!

Nem utolsó sorban a nagyszínpad is felépült, amire természetesen fellépők is kerültek. Riddim Colony, Ocho Macho, Irie Maffia koncertekre csápolhattunk, és hát miért is ne tettük volna?! De elnéztünk a börnarénába (mi se használtuk így soha, de a programban ez van megnevezve, mindneki kedvéért ez a nagysátor) is, ahol Julia Carpenter tekerd-tekerd-húzd-húzd lemezlovászkodott!

Holnapi programjaink, na azok aztán leszakítják a skalpotokat és tönkre teszik a rekeszizmokat! De mik is azok? Ki tudja? Dzsozi? Kornél? Poly? Gerry? Tán a dédi? Á, de hogy! A Körlevél viszont igen:

Diplomavédés lesz, de az ám, aztán 5-től jön a mindent elsöprő, és mindent kiderítő gálaest! Fellépnek a csapatok a legnagyobb decibelmérő-kiakasztó produkciójukkal, meglepetés sóelemek is lesznek szép számmal, és a végén a kihirdetődik a Diákrektor személye! Úgyhogy tessék jönni!

Új rovatot szántunk ide, NapiGabiBácsi elnevezéssel, hát csodáljátok:

„Áj gád ö fél ing!” – Mindezt egy félig levett ingben dúdorászta irodánkban.

Reggel megszületett a GabiBácsiDal, mely máris toplistagyanús. Szövege mélyen szántó és aktuálpolitikai témával is foglalkozik, és így hangzik:

„Ez egy GabiBácsiDal

Mindenki fiatal!” x 24

Énekelni a GabiBácsiDal dal dallamára lehet.

„Most akkor én lettem összefirkálva, vagy az alkoholos filc lett összegáborozva?”

Napi Dzsozi rovat:

„Legyetek jók, ha dugtok!”

Poly: Azért durva, hogy a csapatkocsmában még mindig ott van a zebra.

Dzsozi: NE csodálkozz, aszfaltfestékkel lett felkenve, napi 100.000 autóra van hitelesítve – egy autó sem járt még a csapatkocsmákban.

FELJELENTÉSEK ÉS A DICSŐ ÉS MEGKÉRDŐJELEZHETTLEN ISTENI PÁTOSZBAN ÚSZÓ, FÉNYESTEKINTETŰ DIRH ITÉLETEI:

Feljelenés

Végrehajtandó ítélet

„ … Slőn sör …”

Slátá a DiRH, hogy ez jó!

Lö Ati feljelenti a „Ta-ta-tanárúr, mondja mi a válasz…” c. számot, mert magázódik.

Lö Ati, mivel ilyen ügyes voltál és felfedted ezt az orbitális hibát, ezért megengedjük Neked, hogy saját kezeiddel átírd a Desperado méltán sikertelen számát és ezt egy levélben közöld velük.

Ajánlat a DiRH-nak -> fürödjön le!!!

Hoppá! Nefürgyé Le! Lö pöti málőr!

Igazából valaki a MouVENből már meg is válaszolta a kérdést, meg egyébként mi a koszpáncélra gyúrunk.

Én, Jézus nője feljelentem Dzsozi nőjét, mert a maszkoló szalaggal elszorította az ereimet és így nem tudtam eleget inni.

Nem az ereiddel iszol, hanem a száddal. És különben is, az nem maszkoló szalag, hanem papírcellux!

Feljelentem Evelint és Kárment, mert nem bírják a sört, és mert nem tudnak fújni rendesen, maximum szívni, de nem az volt a feladat!

A DiRH szerint mindenki fenntarthatja a műsorváltoztatás jogát. Amúgy, nekünk nincs ellenünkre ez a szívás dolog, de egy bökkenő van: hármónknak van barátnője, a negyedikünkkel meg nem igazán tudnának mit kezdeni.

Feljelentem az egész VEN-t, mert nem lehet szétosztódni, hogy mindenhol ott legyél!

Ha amőba lennél, és az amőbák csinálnának VEN-t, na az para lenne! Így nincs mit tenni, használj teleportot, az mindenhova eljuttat!

Feljelentem a Jokert, mert Lö Hányta a padlót!

Feljelentem Jokert, mert saját csapatkajájukat orálisan kiejakulálta, és így promótálta csapatukat, így követve el KAPPA(N)SERTÉST!

Látod Joker, az nevet a legjobban, aki utoljára nevet! És a legjobban! A KAPPA(N) szent és sérthetetlen, ezért lefokozunk Dámává!

Ismeretlen tettesek feljelentik Inszky Dáv-ot, mert már 2 órája ígérte, hogy hoz sört, és jön segíteni Körlevelet írni!

Szerintem megérdemeljük, úgyhogy én marhára sietnék a Poly helyében!!!

Kör feljelenti a háromszöget a hullámvonal miatt.

Hát most vagy ti nem tudtok írni, vagy mi nem tudunk olvasni, de valamelyik biztos, vagy mindkettő.

ÉS az aranyköpések:

„Mostantól nincs gyantázás, nincs borotválás, csak lombtalanítás – KAPPA(N)-nal!”

Miután tök véletlenül a DiRH irodában lett egy rakat féligmeddig mezítelen férfi ember, elhangzott a mondat: „Alkonyattól Fitymallatig!”

4 1 2 3

„Gödörileg be vagyok határolva!” Burka BEK Tibor írta fel így, nyelvtani eszközök és írásjelek segítségével.

BEKné Jézusnak: „B@ssza meg az Isten, már bocs, hogy mindig apáddal jövök ….”