Az idei VEN-ről oktatóinkat kérdeztük meg

Kovács Gábor (Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kar)

„Az előző évekhez hasonlóan idén is mindenképpen szeretnék ellátogatni a VEN-re. Ha aktív résztvevőként nem is, de megfigyelőként biztosan. A programok közül a koncerteket részesítem előnyben, és természetesen a hallgatóimat is szemmel tartom…”

Dr. Horváth Ottó (Mérnöki Kar)

„Egyéb elfoglaltságaim miatt valószínű, hogy csak az első napokon tudok részt venni. A szolidabb, színvonalasabb koncerteket, programokat látogatom szívesen. Mivel itt diplomáztam, jól tudom, hogy mennyire más volt régen a VEN, én leginkább azt támogatnám, ha a korábbiakhoz hasonló rendezvény lenne.”

Pénzes Erzsébet (Gazdaságtudományi Kar)

„Még nem tudom biztosan, hogy részt veszek-e rajta, de az eddigieken mindig ott voltam. Az inverz egyetemet, a koncerteket, a kortes programokat és az Óváros téri felvonulást is nagyon szerettem. Az évenkénti VEN-nek nem örülök, remélem, nem veszik el a sajátos varázsa így sem.”

Dulai Tibor (Műszaki Informatikai Kar)

„A korábbiakon mindig ott voltam, remélem, hogy a tanítás mellett az idén is jut rá időm. Leginkább a közösség az, amiért újra és újra ellátogatok a programokra. Az évenkénti VEN számomra pozitív és negatív is egyben, szeretném, ha megmaradna az a különleges hangulata, amit szintén kedvelek benne.”

László Eszter