Be perfect!

Manapság nem elég diplomával rendelkezni és mellé letenni egy-két nyelvvizsgát, vagyis papírt szerezni, használható tudás kell, valami plusz érték. Ennek megszerzésében segít a Gazdaságtudományi Karon közelmúltban alakult Nemzetközi Oktatási Központ (Centre of International Studies). foldgomb

Lelkes csapat tevékenykedik Berács József professzor vezetésével az A épület első emeletén, céljuk a hallgatók és a világtérkép meghódítása. Összeállítottak egy 80 tantárgyat tartalmazó katalógust, főként a pénzügyek, gazdaság és turizmus témaköréhez kapcsolódóan. Ebből látszik, hogy a fő célcsoport elsősorban a GTK, Georgikon és az MFTK nemzetközi tanulmányok szakos hallgatói, de bárki jelentkezhet, aki ki szeretné próbálni magát.

Már a 2009/2010-es tanévben elkezdheti tanulmányait angol és/vagy német nyelven, aki valami pluszra, többre vágyik. Turizmus és nemzetközi gazdálkodás szakosok 12, egyéb szakosok 9 kredit értékben építhetnek be tantervükbe térítésmentesen tárgyakat, e felett 6000 Forintot kell fizetniük kreditenként. A választható programok között szerepel a turizmus-vendéglátás alapszak 3. illetve 5. szemesztere is, a turizmus package, valamint a közgazdasági elemző mesterszak angol nyelvi programja. Az alapszakos félév 160 ezer, a mesterszakos 270 ezer forintba kerül. Aki jól tanul, ösztöndíjat nyerhet el, így számára a következő félév akár ingyenes is lehet, a befektetés tehát többszörösen megtérül. A diplomában mindezt idegen nyelvű betétlap igazolja.

A minőségi képzést a nemzetközileg elismert 50 fős professzori kar garantálja, számos együttműködés született és van folyamatban nagyhírű egyetemekkel a világ minden táján. Tanulmányi eredménytől függően a képzésben résztvevők előtt megnyílnak majd akár az új zélandi, kanadai, vietnami és amerikai egyetemek kapui is 1-2 hétre.

Nem marad más hátra, mint jelentkezni, első körben június 15-ig Neptunon még nem, de az A épület 134-es szobájában elhelyezett jelentkezési már lapon igen. Aztán hogy a világtérképnél maradjunk, Kamerunból és Szerbiából már érdeklődtek a mesterképzések iránt, te miért ne tennéd? További információkért kattints a GTK oldalán az angol zászlóra!