Egy kártya – számtalan kedvezmény

Mindegy, hogy nappali, esti, vagy levelezős képzésen folytatod tanulmányaidat, olyan okmány van vagy lesz a birtokodban, amellyel számos kedvezményt vehetsz igénybe: ez a diákigazolvány.

14_DiakKedvezmeny_002

Ha neked is csak az utazási kedvezmények jutottak eszedbe, nem vagy egyedül. Legtöbbször az utazási kedvezményekhez használjuk, esetleg mozikban, múzeumokban, színházban és a könyvtárakban. Nyáron pedig a strandokon is kaphatunk kedvezményt a belépőjegy árából, ha rendelkezünk érvényes diákigazolvánnyal. Mindezeket a kedvezményeket ismerjük, pedig ez közel sem az összes lehetőség.

A kártyánkkal igénybe vehető kedvezmények, szolgáltatások köre folyamatosan bővül. Kiegészült nyaralóhelyekkel, éttermekkel, de a fitnesztermekben is hódit a diákbarát ár. Ma Magyarországon a diákigazolvánnyal rengeteg üzletben vehetünk igénybe olcsóbban szolgáltatásokat. Egymástól eltérő ajánlatokról van szó, a kedvezmények mértéke is változó, általában 5-50 százalékos engedményekkel számolhatunk.

Természetesen nem magunknak kell kitalálni, hogy az adott üzletben kapunk-e diákkedvezményt, hanem a www.diakkedvezmeny.hu weboldalon megnézhetünk minden információt a diákigazolványról, többek között az igazolvány igénylésének menetét és az elfogadóhelyeket. Okostelefonon és tableten elérhető az ingyenes applikáció is, amely még könnyebbé teszi a keresgélést.

Fotó: Ruppert Tamás