Negyedik nap, ügynökeink jelentik: Felkutattuk a felső kampuszt!

A negyedik nap Kordás, szavazós, sokemberes, nagyontáncolós nap volt. Körbejárva a felső kampuszon az ország minden részéről érkezett fiatalokkal bulizhattunk, ebből is látható hogy országos szintű partyt csináltak az idei VEN szervezői. Korda Gyuri és Balázs Klári hatalmas rajongótábornak énekelhetett, több százan táncoltak az örökzöld felejthetetlen “kordaslágerekre”. A csapatkocsák más-más zenétől voltak hangosak, de mindegyikre elég nagy kereslet volt. Egész éjjel tele voltak, és a diákrektorjelölteket örömmel fogadták minden megjelenésük alkalmával. Ilyenkor üdvrivalgás közepette adták elő a maguk kis táncát. A betyároknál élőzene, a máshol DJ-k várták az érdeklődő fiatalokat. A Diákcentrum is megtelt, itt a már jól ismert Zsiráf-Döme páros szolgáltatta az egyetemes őrületet.

Késő délután Hotel VENtholék Chellyje próbálta menteni a menthetőt, és egy egypercessel operált. Ugyanis a film egésze helyett, egy rövid Go Chelly Go klipet láthattunk. A rock VEN roll főműsora is hasonlóan kezdődött, a fenegyerek bánatosan közölte, hogy a táncosai lemondták – nade miért nem kerített másikakat?
Ezért aztán a Svenssont élére állító Betonkorlát, három rocky átdolgozással szolgált a nézőknek és a zsűrinek, kisebb buli alakult ki a színpadon.

Őket követte a VEN in Black, rövid, ámde annál szórakoztatóbb műsorán megtudhattuk, hogy milyen is M ügynök. Majd Miki is aggódni kezdett a jelenlévők végtagjainak elgémberedéséért, így aztán megtanultunk ügynökök módjára táncolni. Hatalmas kémsztorit láthattunk a film keretében, holnap pedig minden kiderül.

Újra reggelig tartó önfeledt VENezésnek lehettem tanúja és részese. Remélem a következő két nap hasonlóan remek hangulatban fog telni. Kitartás mindenkinek még van hátra, hát élvezzük ki mert ha vége lesz akkor egy hosszú évet kell várnunk rá.