Idén is mindenkit vár a Gólyatábor!

Azon szerencsések, akik felvételt nyertek a Pannon Egyetemre, idén is egy fergeteges és kihagyhatatlan bulival indulhatnak neki az egyetemista létnek. A már hagyománnyá vált Gólyatábort Zánkán rendezik meg, időpontja augusztus 23-26.

Aki volt már gólyatáborban, nagyon jól tudja, hogy nehezen lehet szavakba önteni, mi történik ez alatt a három nap alatt, és azt is tudja, hogy visszanézve ez élete egyik legnagyobb bulija volt. Az az esemény, amit évek múlva is emlegetni fogsz, és amiről majd évek múlva is derülnek ki újabb és újabb meglepő információk… annyi azonban biztos, hogy megismerheted leendő szaktársaidat, a segítőkész szervezőktől és HÖK-ösöktől hasznos tanácsokat kaphatsz az órarendedről, bulikról, kollégiumokról. És ami a tábort illeti; egyáltalán nem kell aggódnod, mert abban a pillanatban, ahogy fölszállsz a vonatra, valamelyik jókedvű szervező biztosan meg fog találni, és innentől indul a három napig tartó hatalmas buli! Lesz bográcsozás, nagyvetélkedő, közös fürdőzés, evés-ivás, meglepetések, és természetesen hajnalig tartó partyzás a Pannon Egyetem legnagyobb arcaival! A szervezők természetesen nem csak a gólyákat várják, hanem mindenkit, aki valamilyen oknál fogva lemaradt a saját gólyatáboráról, vagy csak jól akarja érezni magát a nyár utolsó hetében.
Jelentkezni augusztus 10-ig tudsz, és minden információt megtalálsz a http://golyatabor.uni-pannon.hu címen! Ne feledd, hogy a helyek száma korlátozott, ezért a szervezők időrendi sorrendet állítanak fel a jelentkezők között! Végül egy kis kedvcsinálásnak idéznék a szervezőktől:

„Mit vigyek magammal? (A jó buli és a túlélés biztos kellékei)

A túléléshez:
Ruha – lányoknak dögös, fiúknak macsós.
Játszós ruha – sziklamászós, holdra szállós, sárban és sörben fetrengős, tűz- és alkoholállós, világcsúcs-megdöntős, 100% poliészter.
Fogkefe, fogkrém – csak a társaság kedvéért.
Alsónemű – naponta cserélhető és kombinálható.
Sziszegős szappan – a jéghideg leheletért és a jobb pH-érték végett.
Algopyrin – mert kell a vitamin a fejlődő szervezetnek.

A jó bulihoz:
Gumicsirke, tundrabugyi, búvárszivattyú, kakasos nyalóka, tescos zacsi, gumipók, fél tégla, kismegszakító, nagymegszakító, rakéta porszívó, A/C pumpa, savpuffer-katalizátor, fluxus kondenzátor és az elengedhetetlen fűzfán fütyülő, soha el nem csüggedő, mindig napra és tettre kész, elmúlhatatlan és határtalan jókedv.”