Meghosszabított vírusfilmpályázat!!!

A Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület pályázatot hirdet. Háromfős kreatív csapatokat keresnek, akik egyperces filmben mutatják be a lehető legérdekesebben és utazásra csábítóan  hazánk – gasztronómiai, komoly- és könnyűzenei, folklór és összművészeti – fesztiválkínálatát. Használható fényképező, kamera vagy akár mobiltelefont is, a lényeg, hogy izgalmas legyen.

Szűcs Balázs, a Magyar Turizmus Zrt. marketingigazgatója elmondta: „A pályázók május 31-ig küldhetik az egyperceseket, amelyek közül a legjobbakat – csakúgy, mint néhány évvel ezelőtt a kedvelt és nagy sikerű balatoni filmünket – vírusfilmként fogjuk terjeszteni. Kíváncsian várjuk a fesztiválokat leginkább fogyasztó közönség vizuális válaszadását, amely verbális korlátok nélkül, a XXI. század eszközeivel tudja megmutatni számunkra véleményét arról, miért is szeret fesztiválozni, miért érdemes útra kelni és az ország fesztiváljainak részese lenni.”

A fesztiválok népszerűsítésében régóta részt vesz a száz egyetemi lapot és portált összefogó Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület. A projekt vezetője, Tibenszky Moni Lisa így nyilatkozott a pályázatról: „Több mint 10 éve népszerűsítjük a fesztiválokat, tudósítunk róluk, szervezünk szabadegyetemeket a hallgatók számára, látjuk, hogy mennyire szívesen vesznek részt a fiatalok ilyen programokban. Tudják élvezni és értékelni a finom borokat, ellazulni egy-egy unplugged koncerten, versengeni főzőversenyeken és vitába szállni és érvelni a saját gondolataik mellett. Sok médiamunkás – egyetemista diák – rendkívüli képességgel és készséggel megáldva ír napi élményeket, de akár híreket is a saját egyetemi lapjában, fotóz díjazásra és elismerésre méltóan. Kitűnő ötlet és lehetőség a fiatalok számára, hogy kedvenc, főként nyári időtöltésükről, a fesztiválokról készítsenek vírusfilmet. Képalkotó készségük és üzeneteik pedig értékesek. Érdeklődéssel várom a beérkező pályázatokat, akár animációs megoldásokkal, akár erős zenei megvalósítással, bizonyára a retro stílusjegyek és a hippi feeling is érződni fog a fesztivál egypercesekben.”

A pályázat további részletei a www.meseonline.hu/virusfeszt, illetve a www.itthon.hu oldalain tekinthetők meg.

A beérkező pályázatok elbírálására felkért zsűri:

Bukovinszky Béla – a Magyar Fesztivál Szövetség elnökségi tagja, a Hegyalja Fesztivál stratégiai igazgatója

Damjanovich Nebojsa – online marketing szakember

Kaizer Gábor – médiagerilla, Revision

Kandikó József – a Modern Üzleti Tudományok Főiskolájának rektora, a Magyar Marketing Szövetség alapítója

Lévai Balázs – Dob + Basszus c. műsor főszerkesztője, ELTE és a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatója

Novák Péter – kultúrmunkás, a www.kulturpart.hu kreatív vezetője

Román Balázs – a Kreatív Online főszerkesztője

Sas István – pszichológus, reklámfilm rendező, médiaszakértő

Szűcs Balázs – a Magyar Turizmus Zrt. marketingigazgatója


FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)