VEN-hez méltó befejezés – Lezártuk a XXVII. Veszprémi Egyetemi Napokat

Az első vasárnapi programon, a VENátuson nem vettünk részt túl sokan, hiszen a szombati buli nem igazán ismert határokat. Az új diákrektorunk, Csrepka Máté kinevezte dékánokká a másik három csapat jelöltjeit.

DSC_6546 k
A képre kattintva galéria nyílik!

Dörgő Gyula, a VENdetta jelöltje lett az állandó lázadásért felelős dékán, Deli Kitti a VENderlandből a bolond, bukott diákok dékánjává vált, a KaraVEN Gé fáraója pedig a melegségért felelős dékán lett. A VENtarktisz korteseiből Csrepkimó helyettesei lettek: Dér Jankó a meztélábságért, YOLOpukKI pedig a vodkagyártásért felelős rektorhelyettes címét kapta. Ezek után diákrektorunk fájó szívvel, de lemondott titulusáról, és visszaadta a hatalmat Dr. Gelencsér Andrásnak.

DSC_6582 k
A képre kattintva galéria nyílik!

Csrepka Máté a VENátuson elmondta, hogy sikerült elintézni az ígéreteit: létrejött az Inuitisztikai és Jégcsákány Készítő Tanszék az Antarktiszon, a kollégiumok liftjeit elvezették a sarkkörre, megépítették a hatalmas síugró sáncot, és a pingvinek szabadon futkosnak az állatkertben.

DSC_6549 k
A képre kattintva galéria nyílik!

A VENátus után egész nap VEN filmeket vetítettek a BT Partyarénában, este az utolsó híradón visszatekinthettünk a szombatra és az egész hétre, végül pedig az utolsó, legnagyobb buli következett az idei VEN-en. Vasárnap a BT Partyarénában a Super Classic Night, Sterbinszky, Náksi, Andy Kraft, a DC-ben pedig Newik és Mits várt minket.

DSC_6645 k
A képre kattintva galéria nyílik!

Az OPSWAT Nagyszínpadon elsőként az Irie Maffia lépett fel, majd a Halott Pénz érkezett a színpadra. Mindkét zenekart hatalmas tömeg várta, és végigtombolta dalaikat. Igazi fesztivál hangulat volt az utolsó estén, még nagyobb, mint egész héten; ez a buli méltó befejezése volt a XXVII. Veszprémi Egyetemi Napoknak!

ÉLJEN A VEN!

DSC_7062 k
A képre kattintva galéria nyílik!

A Veszprémi Egyetemi Napokkal kapcsolatos további tartalomért kattints ide!

Fotók: Tál Dominik