Második D!RH körlevél

II. 2. azaz Második

A Diákrektori hivatal és az 5 csapat megostromolta az Óváros teret.

A központi kortes program elfoglalta méltő helyét a nagysátorban

Neti, azaz a Alkohol Tanszék majdnem örkökös tagja ismét tett a csapatok jó hangulatért és/vagy leitattásáért.

Dsonyatodsn hihetetleneül mércefelrakó főnműdook és filmk, smi hűdeazannya hatász kelteek bárkiben bármiben* **

(*= Kéretik a hiányosságokat és félrekattintásokat a magyar ábécé A-tól ZS-ég terjedő 48 magán- és mássalhangóikkal kitöltetettni – a múlt idő miatt mindig 2 „t”)

(**= Kornél réndzser átvette a laptop kezelését)

Figyelem! A körlevél a nyugalmam megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat, freaudi elszólásokat, szándékos félreértéseket, és bőségesen S.P. féle hejjesirási hibákat is tartalmazhat, ezért csak azon VENpolgároknak javasolt az elolvasása, akiknek a kezükbe kerül!

ANYA, APA AZT MONDTA ELKÖZDÖTT, DE MÁR ELTELT EGY NAP ÍGY MÁR 24 ÓRÁJA ELKÖZÖDÖTT

És megszólalt a homokióra, hogy kedd van és dél van. Erre reagálván a D!RH és az 5 csapat úgy tartotta helyesnek, hogy mily jó lenne, ha mi mind annyian fognák magunkat és levonulnak az bizonyos várból az Óváros térre és aztán meg fel az bizonyos Felső Kampuszra. A fémes tekintetű és isteni pásztoszban úszó D!RH hirtelenjében azt gondolta, hogy a 462 kg túl sok lesz a városnak, de nagy nehezen megoldották, hogy átférjenek a GMC Yukon. És gondoltá a VEN szelleme, hogy férjenek át: ÉS ÁTFÉRTEK! Azonban nem utolsó szempont megjegyezni, hogy a D4RH után a 5 csapat felbátoródva ők is követték a példájukat és maximális lefedetettséget bíztosítottak a felvonuzlás idejére.

A csapatok közül az első aki jó és szép példával járt elő bizony a HííVEN csapata volt. Jézus leszállt közénk (s mi felszáltunk rá oly könnyedén) és elzsotározta nekünk többek között, hogy a Várfok élők és/vagy órát látogatók (ami amúgy buzis) életét könnyebé teszi azzal, hogy angyalai és ördögei felgyorsítják az utazás időtartamát. Továbbá, a csatornahálozatban lévő víz mostantól bor formájában fog eljutni hozzénk és poharainkba.

Jézus előttünk vala megjelneése után BatVEN (akiről már tudjuk bizony, hogy Ő nem más, mint a SZITYÚ, SZITYÚ, SZITYÚ) is úgy döntött, hogy jó példával jár elő és megtisztelt mindenkit jelenlétével. CSITT! CSATT! DIRR! DURR! PLOCCS! BANG! D!RH POW! Jogosan kérdezed, hogy mi a jódszublimációs gőzöm ez, hát megmondjuk Neked, hogy hatalmas csata illetve Dance-battle közepette BatVEN megmentette Szeszprém városát a gonoszok szövetségétől. Amint ezt megette, megígérte, hogy a sör mostantól deciliter helyett deciméterben tessék mértettetni, illetve a keddi DC bulik után többé nem fog virradni (gondolom mindneki tudja, hogy BatVEN nem nagyon szereti a napfényt, de a FÉNYT kicsit húzamosabb ideig bírja).

A harmadik, aranyközéputat választva előtermett nekünk az Ateska által vezetett *VEN*Cirkusz*. Tanúi lehettünk Ateska remek zsonglőr tudásának és ígéreteit is megoszotta velünk: kenyeret és cirkuszt fog bíztosítani az összes VENpolgárnak és megelőzvén ijedtésgünket közölte, hogy a kenyeret folyékony formában szeretné tálalni mindenkinek. Eléggé kihangsúlyozta, hogy ha nép úgy gondolja, hogy „…Ateska rektor leszt…” Ő visszadja a hatalmat 24 óra elteltével (oedig Janó mondta, hogy ez Hülyeség).

A cirkusz nyomait kövedve megjelent szemöünk előtt a MouVEN Rouge csapata és megtisztelt minket egy gyönyörű tánccal. Lö Ati rektorválasztása esetén szeretné a veszprémi MouVEN Rougeú-t felajánlani minde a 4 másik jelölet számára, hogy együtt hajlandó velük dolgozni a Vörös Malomban, hogy a 2011-es VEN soha el ne múljon. Na nézz oda, minden lő pöti malőr elkerülése végett megérkezett közénk…

…A Termelő SzöVENkezet csapata. Don Vinyó stílusan (vagy csak beragadt) az autóba, onnan köszöntött mindenkit egy jó öreg „Éljen a VEN!” felkiáltással, majd közölte (nem ígérte, mert egy maffiozó nem ígér, hanem tesz), hogy a Viadukt fel lesz szántva vala, s az védelmi búza be lesz szedetetve továbbra is torá-riti-torá-ró illetve az „A” és „B” épület diákrektorságától kezdve akkreditált maffiozó képző lesz, Márcselló jovóltából. Az „I” épület Evita vezetésével mindent kézbe vesz vagy szájba, már annyira mi se jól emlékszünk rá, mert vakított Don Vinyó aranyosan fénylő gumicsimmája.

Az bevonulás után úgy hozta sors, hogy az 15 embernek (5 jelölt + 10 kortes, ha nem lenne tiszta) megparancsolta megkérte a D!RH, hogy veegyenek részt a a központi kortes programon. Széket elfoglalni eccerű, ám de ezt bekötött szemmel, összekvert és egy-egy vízzel töltött korsóval ellátott székekkel, már közel sem. Azonban az a bizonyos fagyi visszanyalt a drágalátos D!RH-nak, mivelhogy az első sikeres székfoglalás után mélyen tisztelt, becsült és nagy becsben tartott jelöltjeink úgy gondolták, hogy saját kezükbe veszik a kortesprogram menetét. Eme gonosz és gaz emberek kényszerítették, hangsúlyozom KÉNYSZERÍTETTÉK, a mi D!RH-t, hohy ők bizony most rész fognak venni a saját kortes prgramjukon. Jézus apja (azaz az ÚR) akará, hogy a kortes program istenien-csudijó hangulatban zajlódjon lefele. Mondjuk a nagysátor kicsit úszott a vízbenm, de mint tudjuk ez nem Mi mi voltunk…566

Ezután remek korttes program után elrendeltük, hogy az Neti vegye át a színapodot és immár a 8. VEN-jén lépjen fel az Alkohol Tanszéken. Hát, hogy ne engedjük bőlére a szót azt kell, hogy mondjuk eléggé bődült állapotba került mindenki eme sikeres előadáson az Neti előadásán (már a jövőbeni D!RH nevében is szeretnék jövőre viszont látni. Puszi).

Azt hisszük, sőt merjük állítani, hogy a VENkártya promó eléggé jól befutott a VENpolgárok körében (repes is a szívünk rendesen, ígérjük folytatjuk ezt az újonnan teremtett tradiciót), hisz állandóan probáltok vesztegetni minekt és nagy lelkesedeéésel vesztek részt a tradicionális programokon, és mindezt csak a VENkártyák végett.

És mindezek után lőn vala az est fénypontjai. A FŐMŰSOROK!!! Első ízben volt szerencsénk a MouVEN Rouge filmjét és főműsorát megcsodálni, azonban előtte a nagyérdeműnek, volt szerencséje megcsodálni a D!RH mind a 4 Adonisz testét (mint egy 462 kg), minden nő nemű egyed titkolt vágyát ezzel teljesítve (Még vissza is tapsoltak minket). Ám de, a Lö Ati vezette főmusőr sokkal inkább elővararázsolta a Vörös Malom által nyújtottt erotikus légkört, mint a D!RH tökéletesre formált felsőtestei (SAJNOS!).

(Gerry átvette Polytól az írást, mert órára ment [ami buzis] és pont ráér)

(Gerry érezte, hogy ebből baj lehet, tehát elvitte magával személyi fotósát Pácsér Márkuszt és személyi testőrjét Éter Sattmant, valamint kollégáját Pojt. – erről később [a szerk.])

Tehát A D!RH csodálatosan felsőséges testei lehulltak, majd a MouVEN Rouge csillagai szinte egyazon időben felragyogtak a színpadra. Kortesfilmjükben megtudhatta a VENpolgár, hogy milyen ármány és cselszövészet árán jutott el Lö Ati és társulata a tökéletes előadásig. Következett az igazi előadás-egyveleg, melyben lányok táncoltak fiúkkal, fiúk fiúkkal, lányok lányokkal…szóval minden ami szemsszájnak ingere. Lö Ati vezetésével a swingtől a kánkánig megismerhette a közönség az ezerarcú vörösmalom repertoárját.

Elérkezett vala az est az utolsó attrakciójához. A Fényestekintetűek retinarobbantó(köszönjük Markus – a szerk.) varázstudományát a közönség hatalmas ovációval fogadta.

A Hivatal elvonulásával kezdetét vette a cirkuszi ferge-forgatag. Bohócok, zsonglőrök, bohóc zsonglőrök, pantomimesek, illúúúúzionisták és vadállatok lepték el a haccornyócas színpadot és rombolták le a nézők életszemléletét varázslataikkal, szemfényveszejtő húzásaikkal. Ateskától azt is megtudhattuk, hogy sörből mindig VAN MÁÁSIK, főleg ha az ember VENpolgár.

Az est zárásaként a D!RH felvázolta a következő nap várható programját(A programváltoztatás jogát a D!RH fenntartja, de nem sokáig, mert nagyon nehéz).

Lássuk hát:

Kettőkor (perszehogy délután) kezdődnek az Zrevni Imeteyge előadások, majd rögtön utána a csuddálatos kortesprogramok.

Végre a várva Várt D!RH film is eléri a közönséget.

6kor alászállnak Jézus és az angyalkái, és természetesen az ördög ügyvédje is csatlakozik bojtárjaival a főműsorhoz. Rögtön utánuk felszántja a színpadot a Termelő Szövenkezet Produkciója.

FELJELENTÉSEK ÉS A DICSŐ ÉS MEGKÉRDŐJELEZHETTLEN ISTENI PÁTOSZBAN ÚSZÓ, FÉNYESTEKINTETŰ DIRH ITÉLETEI:

Feljelenés

Végrehajtandó ítélet

Nagy Andor és Kispépi feljelenti a DiRH-t mert elmentek körlevelet nyomtatni.

Először is. Csak a Gerry ment nyomtatni. Másodszor: 18 év alatt nem fogadunk el alaptalan feljelentést! 4 Okmánysör fejenként, és megmondunk PépiApunak!

Tisztelettel feljelenteném Netit(akinek a 8. VENe), hogy ennyire „JÓ” koktélt soha nem ittam még. Don Vinyó

  1. Mi nem kaptunk belőle, tehát ha dícséred, legalább hozz nekünk is!
  2. Mivel nem hoztál, hozz 4 okmánysört!

Neti feljelenti Don Vinyót, mert a „jó” koktélt ő szúrta el, amikor dupla alapanyagot* kért a koktélba.
*=szesz

Szeszből sosem elég, tehát olyan sincs, hogy dupla! Neti megdorgálva! Okmánysör!

Feljelenteném Boró Bohócot, mert hazament átöltözni!

Hát igen. Átöltözni a második napon az buzis. Legalább még egy napot várhatott volna. Boró öltözzön át 5x egy nap a D!RH szeme előtt!

Tisztelettel feljelentem a dIRh-át, mivel nincs a dirh-hűtőben sőr!!! By foxi

1. A DiRH neve DiRH!

2. A DiRH hűtője a DiRH hűtője!

3. A sör, az sör!

4. Lásd. 1.

5. Minden más esetben

A) lásd 1-4.

B) hozz pár okmánysört

NE legyetek amatőrök by. Poly

(ÜRES)

Poly réndzser elrendeli megbüntetését Szik-nek, mert gusztustalanul nehéz kinyitni/összecsukni a botját. Minimum 5 okmánysör beszolgáltatása

Feljelentem a Fényt, mert ….kiolvashatatlan…

Ha nem tudsz írni, ne jelencsé fel addig senkit, amíg meg nem tanulsz írni, mert a D!RH nem Grafológus, hanem 4 okmánysör lesz!

Nem tudni, hogy mikor, hol, miért kell ott lennem. Ezért mindenhol ott vagyok. Csocsó

Csocsónak minden program előtt egy minimum egy órával jelezni kell a program hol és mibenlétét, valamint kapjon mindkét kezébe egy sört, hogy egyensúlyban legyen!

Feljelenti Grinácz Tamás , a Jézus nőjét, mert vizet iszik.

Ugyanaz az ítélet, mint 7.-nél+Jézus nője jöhet Boróval a D!RH előtt öltözni. (Amúgy a D!RH Lottit is látta vizet inni, úgyhogy azé’ hogy igazságosak legyünk, az ő büntetése is ez!)

Márkus a retinarobbantó pulcsijában feljeleni Kobakát, mert elment Dzsozi Réndzserékhez lezuhanyozni.

Lezuhanyozni rettenet buzis. Főleg a Dzsoziéknál. Nézd meg Dzsozit! Ő bezzeg bűzlik, mint a majomketrec igazi VENpolgárhoz méltón.

Napi Pojén:

-Vegyetek zsetont a Csocsóba, mert elaludt.

-Ti nem vagytok Gizike, hogy én tollbamondjam nektek. By Csocsó