Mindenkiben van egy kis Harley

Idén 12. alkalommal rendezi meg a Harley-Davidson Alsóörsön a Balaton legnagyobb nyár- nyitó fesztiválját június 8-12-ig, melyphoca_thumb_l_hdfest11_010 2011-től új néven jelentkezik: Harley-Davidson Open Road Fest.

A Fesztivál már több, mint egy évtizede ad otthont motoros eseményeknek, bemutatóknak, különlegességeknek, és évről-évre legalább 30 hazai és külföldi sztárzenekar szórakoztatja a nagyérdeműt.
Idén megújult arculattal, megújult programmal, de változatlanul a Balaton északi partján, Alsóörsön, az Európa Kempingbe várja a szervezőség a fesztivál vendégeit.

A fesztivál idén 3 helyszínen kínál színes zenei és egyéb szórakoztató programokat, a hagyományoknak megfelelően lesznek motoros jellegű show műsorok, baleset-megelőzési bemutatók, és vasárnap igazi családi napi programokkal élvezhetjük a motoros és fesztivál hangulatot, a nyár első nagyszabású buliján!

Június 8-án délután a megnyitó után a Poker Run keretében a tési szélmalmokhoz motorozhatunk a Harley családdal, este házibuli várja a fesztiválphoca_thumb_l_hdfest11_023 legkorábban érkező vendégeit. Másnap délelőtt a Nádasdy-kastélyhoz túráznak a fesztiválozók, majd délután Dombóvári István, a Dumaszínház színeiben érkezik a táborba. Illés Tóni berregése és a kaszkadőr show után esti koncertáradat veszi kezdetét, 22:00-kor a Quimby lép fel, majd az esti buli házigazdája Sterbinszky zárja a csütörtököt és nyitja a pénteki hajnalt.

Pénteken kora délután a motoros csapat Veszprémet szállja meg, majd a Szomszédnéni produkciós Iroda poénjai hatják át az Alsóörsi tábort. A pénteki este sztárvendége a Németországból érkező Alphaville zenekar, 01:00 órakor pedig Dévényi Tibi bácsi szolgáltatja a zenét és dobálja a pöttyös labdákat a Pop-Rock arénában.

A fesztivál külső szemlélői számára a leglátványosabb programnak idén is a szombat délben induló motoros felvonulás ígérkezik, amely során az alsóörsi táborból indulva Csopak-Balatonfüred-Tihany-Balatonalmádi- Alsóörs útvonalon több ezer motoros dübörög végig. Szombat délután a Dumaszínház képviseletében Beliczai Balázs lép fel, majd a kaszkadőr show után ismét a zenéé a főszerep, csak a legnagyobb neveket említve Ganxsta Zolee és a Kartel, Cozombolis, Tankcsapda és a Doors emlékzenekar zenéjével búcsúztathatjuk a szombatot.

Vasárnap a fesztiválon a családoké a főszerep, a kaszkadőrshow és a könnyedebb műfajok mentén összeválogatott fellépők a legidősebb és legfiatalabb phoca_thumb_l_hdfest11_038fesztiválozóknak is felejthetetlen élményeket ígérnek.

A fesztivál zárásaként az Égi Vándor című monumentális musical ősbemutatójával záródik a fesztivál, amelyre a fesztivál résztvevői és a darab iránt érdeklődők is kedvezményesen válthatnak jegyet május 31-ig a Pannon Várszínház jegyirodájában Veszprémben, a Rákóczi u. 8 szám alatt, vagy a Ticketportal partnerirodáiban.