Ö.K.Ö.R. programok

Hétfőn a nap legfőbb célja egy kis bemelegítés a továbbiakra, a keddi, illetve szerdai nap programjának népszerűsítése. A DC-ben találkozhattok az ÖKÖR-ben részt vevő csapatokkal, megismerhetitek mivel is foglalkoznak, beszélgethettek velük, kérdezhettek, és együtt bulizhattok a tagokkal.  Ehhez a talp alá valót a Pannon Universitas Band biztosítja, az ide érkezőket italakcióval várják a szervezők.

Kedden a hangsúly a sportoláson lesz. A program helyszíne a Munkacsarnok, ahol 16:00-20:00-ig várják az érdeklődőket. Bemutatkoznak az egyetem keretén belül működő sportszervezetek, kipróbálási lehetőséget is nyújtva annak, aki érdeklődik a sport iránt. A sportprogramok alatt a Munkacsarnok mellett bográcsozás folyik majd, ahol találkozhattok az idei VEN csapatok jelöltjeivel, az elkészült ételből pedig bárki kaphat egy kis kóstolót.

Szerdán 20:00-tól ÖKÖR Rally a DC-ben, ami annyit tesz, hogy mindenféle vicces formában, feladatokkal mutatkoznak be az öntevékeny körök. Ehhez az érdeklődőket egy kis welcome drinkkel várják, hogy oldódjon a hangulat a feladatok teljesítése előtt. A programok közben nemcsak tapasztalatot szerezhetsz, de ha ügyes vagy, értékes nyereményekre is szert tehetsz.

akar

További információk az http://okor.vecsa.hu/?q=node/17 honlapon, a plakátokon, de legfőképpen személyesen a programok helyszínén!