Ökörködés a köbön

Idén – szakítva az eddigi hagyományokkal – háromnapos lesz az Öntevékeny Körök Összbemutatkozó Rendezvénye, vagyis az Ö.K.Ö.R.plakat_nulladik_szines

Február 1-3-ig rendezik idén a hagyományos Ö.K.Ö.R. programjait. A szervezők idén az eddigi egy napos helyett, három napon keresztül várják az érdeklődőket. A rendezvény célja, hogy a hallgatók megismerjék azokat az öntevékeny köröket, amik az egyetem keretén belül működnek. A bemutatkozás nem csak az elsősöknek szól, hiszen nagyon sok felsőbb éves sem tudja, hogy milyen lehetőségek várják az egyetem falain belül a kikapcsolódásra, sportolásra.

A program azért a regisztrációs héten kezdődik, mert ekkor még van idejük és lehetőségük a kíváncsi hallgatóknak, hogy kiválasszák, mit is szeretnének csinálni a félévben. Különféle programok keretében bemutatkoznak a szervezetek, az érdeklődők belekóstolhatnak az önetvékeny körök életébe.

Lesz móka, kacagás, zene, buli, evés, ivás és minden, ami belefér.

A plakátokról többet is megtudhattok, illetve a folyamatosan bővülő http://okor.vecsa.hu/honlapot is ajánlom figyelmetekbe!

Találkozzunk a regisztrációs hét legnagyobb rendezvényén!

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)