PAFÉval rajtol a Feszitválszezon

Most, hogy kihevertük a 2010-es VEN-t, amellyel a Pannon egyetemistáknak elkezdődik a tavasz, itt az ideje, hogy ellátogassunk a Pannónia Fesztiválra is, ha másnem azért, mert a név kötelez. 😀 Nem kell sokat aludni, hogy Várpalota mellett újra dübörögjön a zenei élet apraja-nagyja…

Május 20-án, csütörtökön tárja ki kapuit a IV. PAFE. Rögtön az első nap ott lesz a PASO, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Pokolgép és a Hősök, hogy csak néhányat emeljünk ki. Ezután szintén a teljesség igénye nélkül, pénteken a PAFE színpadain fog zenélni a Quimby, Deák Bill, a Magna Cum Laude, a Depresszió, a NEO, a Mantra Porno, Török Ádám és a mini. Szombaton ott lesz az Auróra, a Copy Con, Demjén Ferenc, a 30Y, a Prosectura és a Subscribe, Belmondo és Hamvai, persze nemcsak ők, mások is!:D Végül vasárnap lesz egyszerű választani az Irie Maffia, a Heaven Street Seaven, Hobo, Palya Bea, az idén lantjait letevő Kispál és a Borz, Péterfy Bori, a Belga, a Colorstar a Fish! és a többi közül!

Bővebb információkat a fesztiválra jutásról, a fellépőkről és minden egyébről a www.pannoniafesztival.hu oldalon olvashattok!