Szurikáta a király!

Megtörtént az örökbefogadás, sok kicsi szurikátával többen vagyunk a GTK-n!

Az egész akció a VEN előtt kezdődött, amikor Klausz Melinda szervezésével a Gazdaságtudományi Kar honlapján egy szavazás indult, hogy a hallgatók melyik állatot is szeretnék támogatni. A hallgatók a szurikátákra voksoltak, és a VEN-en egy standnál adományaikkal is hozzájárulhattak az eseményhez. Az ott összegyűlt 46,850 Ft nagy mértékben hozzájárul az állatok étkeztetéséhez.

Ma délután népes csoport indult az A épület elől, hogy lássák a nagy eseményt. Út közben további érdeklődők csatlakoztak, és néhányan már az állatkert bejáratánál is várakoztak. A megnyitón az állatkert igazgatója, Török László köszönetét fejezte ki a hallgatók irányába a támogatásért. Elmondta, hogy az egyetem és az állatkert között már több, mint 10 éve együttműködés alakult ki, mely ezzel a hozzájárulással még szorosabbra fűződött. A kar képviseletében Melinda vehette át az emléklapot, mely tanúsítja, hogy a kis állatkák hozzánk tartoznak, majd két lelkes hallgató lány felragasztotta a táblát, mely a látogatók számára is jelzi, hogy a pici állatoknak már van gazdájuk.

Ha az állatkertben jártok, mindenképpen keressétek fel a szurikátákat, és büszkeséggel nézzetek a táblára, hogy igen, megint alkottatok valamit, hiszen ez nélkületek nem jöhetett volna létre.

És még egy fontos dolog. A kis állatoknak még nincs nevük, így gondolkodhattok, hogy vajon ti, hogy is neveznétek el őket. Minden ötletet szívesen várunk hozzászólás formájában.

Molnár Nóra Kata

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)