Tegyél a sikeres karrierépítésért!

Az egyetem mellett már a karrierépítés gondolata is foglalkoztat? Szeretnél tenni a sikeres elhelyezkedés érdekében, de nem tudod, merre indulj? Egy állásbörze ideális fórum az információszerzésre, hiszen egy helyen tájékozódhatsz a lehetőségeidről! Kérj tanácsot személyesen!pannonegyetem_kairo_prcikk_0910

A karriervásár legnagyobb előnye, hogy személyesen teheted fel kérdéseidet a cégek és intézmények képviselőinek. Ennek egy remek példája a HVG Állásbörze, ahol 140+ kiállító várja az érdeklődőket.

Az ország legjelentősebb karrierrendezvényének az ÁllásTerén megismerheted a munkaerőpiac elvárásait, míg a KépzésTéren érdeklődhetsz a vágyott pozíció eléréséhez szükséges képzési lehetőségekről.

Hogyan lehet igazán sikeres a börze részvételed? A kulcsszó a felkészültség, amely a cégek képviselőiben pozitív benyomást kelt, ráadásul neked is sokat segít a rendezvényen való eligazodásban!

Íme, a felkészüléshez egy kis mankó: 

  • Gondold végig, milyen jellegű állást szeretnél!
  • Térképezd fel, hogy a rendezvény mely kiállítói kínálnak terveidbe illeszkedő lehetőségeket!
  • Állíts össze egy listát azokról a cégekről, akiknél el tudnád képzelni a jövőd!
  • Vigyél magaddal aktuális magyar illetve idegen nyelvű önéletrajzot is!
  • Öltözz az alkalomhoz illően, és legyél ápolt, hiszen az első benyomás nagyon fontos!
  • Szedd össze magadban, hogyan mutatkoznál be 1 percben!
  • Vezesd magadnak, hogy hova jelentkeztél, honnan várhatsz választ!

Regisztrálj, gyere ki Te is 2014. szeptember 24-25-én a SYMA Rendezvényközpontba! Ajánld barátaidnak is a rendezvényt, és vegyél részt nyereményjátékunkban. Tiéd lehet többek között egy Audi ajándékcsomag, egy páros, éves Műcsarnok belépő, vagy akár egy  Koobe X8 Slim Nav&Call 3G-s tablet is.