Újabb 12 név a Heineken BALATON SOUND-on: Készülsz már?

Kevesebb mint 50 nappal az idei balatoni nyár legnagyobb eseményének kezdete előtt már megtekinthető a harmadik Heineken Balaton Sound négy legjelentősebb színpadának részletes programja a fesztivál honlapján.

004_resize

A már korábban bejelentett világsztár fellépők és hazai fesztiváltársaik mellett, a szervezők még 12 előadóval bővítették a 2009-ben négy napon át dübörgő, egyedülálló hangulatú esemény programját.

Az eddigi évek sokszínű felhozatalóhoz hasonlóan a látogatók idén is rendkívül változatos programkínálattal ellátva ugorhatnak fejest a nyárba a harmadik Heineken Balaton Sound buliforgatagából lendületet nyerve.

A Heineken Balaton Sound elektro profilját erősíti Richie Hawtin berlini udvartartásának két legtehetségesebb dj-je, Magda és Heartthrob, akik mesterükkel együtt lépnek fel a grandiózus Minus Showcase keretében a Samsung Mobile Arénában. Szintén ezen a helyszínen pakolja a lemezeket Carl Cox fellépése előtt Csehország legnépszerűbb dj-janeje, Lucca, valamint az ibizai partyszigeten rendkívül népszerű, french touch dj, Richard Grey is.

A T-Moblie Teraszon idén is világsztárok kínálják tálcán bulijaikat a Heineken Balaton Sound közönségének. Dj T személyében a német klubszíntér egyik legendáját köszönthetjük a T-Mobile Terasz fellépői között, de ugyanitt tekeri a lemezjátszót az Arne Schaffhausen és Wayne Rabe tech-trance páros vezette Extrawelt, valamint a szintén kétemberes partyőrületként működő Wighnomy Brothers is. A The Five Corners Quintet idei T-Mobile Teraszos fellépése a jazz aranykorának legszebb darabjaiból és a posztmodern jazz éra legkülönlegesebb hangjaiból összeállított zenei rekrációs programmal lazítja majd el a nagy mennyiségű partykínálatban lazítani kívánó Soundos versenyzőket.

Dj-settel érkezik idén nyáron Zamárdiba a neoviktoriánus díszeket a cyberpunk hipermodern közegébe emelő steampunk irányzat leghíresebb zenei teoretikusa, Marcus Füreder, ismertebb nevén: Parov Stelar. Parov Stelar dj-setje mellett az idei Heineken Balaton Sound elektro különlegességei között említhetjük meg a fordított bioritmusban alkotó Dj Zinc koncertjét is, aki öt évvel ezelőtt, 40 bpm-ről 100 bpm-re felgyorsuló, Faster című koncept albumával modellezte sötétedéssel együtt fokozódó aktivitását. Végül, de nem utolsó sorban májusban megjelenő, legfrissebb eklektikus drum’n’bass anyagával lép fel a harmadik Heineken Balaton Sound Lounge helyszínén a Nick Douwma nevét rejtő Sub Focus is.

A szervezők értesülései szerint a belépőjegyek iránt a várakozásoknak megfelelően hatalmas az érdeklődés. Kedvezményes napijegyeket és bérleteket június 12-ig lehet váltani a budapesti VOLT BOLT-ban, a Nyugati téren éjjel-nappal nyitva tartó standon és a honlapon részletezett helyeken.

Részletes program: klikk!frederico_aubelleglb_1285_resize