Újra csodálatos Angol S.U.C.K. est!

Április 21-én immár harmadik alkalommal rendezték meg a hagyományos Angol S.U.C.K. estet, amely fergeteges szórakozást ígért tanároknak és diákoknak egyaránt a 70-es és 80-as évek diszkó hangulatában.

Este 8 körül már szép számban jelen voltak -természetesen az alkalomhoz illő öltözetben- az Anglisztika Szak diákjai és tanárai a DC-ben. A műsor elején Sipőcz Eszter, a szak HÖK képviselője a színpadon köszöntötte a többi kar képviselőit, majd a végzős évfolyam kisfilmje következett. Hetek kemény munkájával egy fergeteges tanár paródiát készítettek, amin minden jelenlévő gurgulázva nevetett, feltehetően és remélhetőleg tehát tetszett nekik -ezt büszke elfogultsággal mondhatom, mivel jómagam is részt vettem a filmben és annak utómunkálataiban. Ezután a film készítői egy orosz népdalból átírt dalocskát tanítottak be a tanároknak, melynek címe: Az angol szak a legjobb a világon!. A színpadra szólított oktatók roppant lelkesen és vidáman énekelték a dalt. Olyannyira, hogy le se akartak menni a színpadról, az ő műsoruk következett, amely során betekintést nyerhettünk az ő diákéveikbe, illetve abba, hogyan viselkedtek az órákon. Katona László Tanár Úr  kiválóan alakította a szigorú geometria tanárt, de a „diákok” viselkedése egy idő után már neki is sok volt. Majd hirtelen vége lett a „tanításnak”, és nem kis meglepetésünkre a tanszék oktatói fergeteges táncba kezdtek a Mamma Mia! című számra, és még ráadást is adtak, aki kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Galériában a képeket! Felejthetetlen élmény volt!

Az ácsorgástól már kellően fáradt közönséget a hagyományos jelmezversennyel rázták fel a szervezők, a nyertes pedig Kenézy Dóra lett igazi hamisítatlan 80-as évekbeli retro ruhájában, amit szintén megtekinthettek a Galéria részben.

A műsorok után hajnalig tartó mulatság következett, melyből szerencsére kedves oktatóink is kivették a részüket. Egy mondatot idéznék még, amit az egyik, hátam mögött álló nézőtől hallottam: „Na ilyenkor bánom, hogy nem angol szakos vagyok…” És ez, azt hiszem, mindent elmond.

Angol Szak, mi így szeretünk!

A képeket ezen a linken találjátok:

http://egyetemunk.com/index.php/galeria/?album=1353

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)