VENen hó, még nem volt hasonló – ez történt a VEN harmadik napján

A délelőtt folyamán a komoly témák iránti érdeklődésüket a Tudományos Diákköri Konferencián kielégítő hallgatók a délutáni, illetve esti programok során még a keddinél is fergetegesebb hangulatot teremtettek a BT Party arénában és a csapatkocsmákban.

DSC_3014 k
A képre kattintva galéria nyílik!

A VEN hivatalos weboldalán közzétett programot követve és lehető legprofesszionálisabb tudósítói álarcunkat magunkra öltve lelkesen jelentünk meg délután öt órakor a BT Partyaréna előtt, hogy ma is tanuljunk valami újat az Inverzegyetemi előadások során. Sörpadokat ropogtató, érdeklődő tömeg helyett azonban csak lézengő, beszélgető, iszogató VENberekkel találkoztunk. Nem igazán értettük a helyzetet, később azonban mély szomorúsággal és beletörődéssel kellett konstatálnunk, hogy a Facebook oldalon közzétett programváltozás miatt elszalasztottuk a lehetőséget arra, hogy hippokampuszunkat munkára fogva töltsük el az esti VENtarktisz főműsorig hátralévő időt. Megijedni persze nem kell, elfoglaltuk magunkat…

DSC_2420 k
A képre kattintva galéria nyílik!

Fél hétkor, immár a módosított program által biztosított kincset érő tudás birtokában vettük be magunkat a nagy fehér sátorba. Újabb várakozás kezdődött, de megérte, hiszen a D!RH film újbóli levetítését és a D!RH tagjainak osztatlan sikert arató hupikék törpikés táncát követően a VENtarktisz fantasztikus filmmel és műsorral kápráztatta el a BT Partyarénát addigra szinte teljesen megtöltő VEN polgárokat. 

DSC_2564 k
A képre kattintva galéria nyílik!

A főműsort zenés, éneklős betétek is tarkították, amelyek bár nem sikerültek rosszul, a VENtarktiszosok nem bízták a véletlenre a dolgot és a zsűri számára rágcsálnivaló helyett inkább némi iszogatni valóval kedveskedtek.

DSC_2694 k
A képre kattintva galéria nyílik!

A műsort követő VEN híradó még tovább hergelte az egyébként is dobhártyarepesztő taps-, és üdvrivalgást gerjesztő közönséget. A program végét Leó pápa az előzőeknél nem kisebb sikert arató színpadi megjelenése jelentette. Meglátása szerint az idei VEN eddigi értékelése „szuperhírófrenetikomaxikapitális”. Lehet ezt még fokozni? Természetesen igen, hiszen a hajnalig tartó buli, majd a délutánig tartó alvás után újra lemegy a nap.

DSC_2666 k
A képre kattintva galéria nyílik!

A Veszprémi Egyetemi Napokkal kapcsolatos további tartalomért kattints ide!

Fotók: Tál Dominik