Warn!ng

Erre tényleg figyelni kell! A zenekar a rock, metál, népzenei motívumok, és modern elektronikus zene ötvözésével kelti fel a figyelmet nemcsak Magyarországon.

Az együttes 2009-ben alakult Sziklai Balázs, Mátravölgyi Dániel és Tóth Mátyás által. Nem sokkal ezután csatlakozott hozzájuk Sós Gergő. Mind a négyen a Pannon Egyetem hallgatói, vagy azok lesznek: Balázs szeptembertől villamosmérnökként kezdi meg tanulmányait az egyetemen, Mátyás anglisztika szakos hallgató, Dániel kémia alapszakos, Gergő pedig az ember és társadalom műveltségterületi tanári mesterszakon tanul. A trendeknek megfelelően a fiúk is próbálkoztak ének bevonására, de többszöri próbálkozás után jobb belátásra bírtak és megmaradtak instrumentális négyes fogatnak.

Zsenge kora ellenére a Warn!ng már szerepelt Budapesten a Zappa Cafféban, a Pannónia Fesztiválon, a veszprémi Expresszó roxynpadán, és Veszprém megye kisebb településein is. Most Bulgáriába készülnek. Idén egyedüli magyarként képviselhetik Magyarországot a Perforge-Burgas nevű rendezvényen, amelyen négy országból hívtak meg résztvevőket. A bulgáriai szereplés célja, hogy a fiatal tehetségek megszokják a nemzetközi közönséget, klippet forgassanak, hiszen a zenészekkel profi hangmérnökök, menedzserek és filmesek foglalkoznak majd.

További infó http://www.myspace.com/warninghun

http://www.active-citizenship.org/

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)