XXVIII. VEN – CSÜTÖRTÖK (2019)

A főműsorok előtt megtartották a VEN híradót, amelyben az elmúlt napok legjobb pillanatait nézhettünk végig, és sor került a népszerű „Ajaj” rovatra is, amelyben a VEN legviccesebben ittas nyilatkozatai hangozattak el egy jó válogatásban.

20190502_183418
A képre kattintva galéria nyílik!

Mindezek után elérkezett a főműsorok ideje is, amelyek előtt a DIRH látványos műsorral készült. a tVENties bemutatkozása előtt megmutatták milyen az, amikor a kollégiumi igazgató nem akar fizetni, és így beléphetett a maffiacsalád, a tVENties. Ők a kisfilmjükben elmagyarázták származásukat, bemutatták, hogy ki irányítja népes családjukat, illetve, hogyan találtak rá a VEN legtökéletesebb kocsmájára, így lezárva a szesztilalmat, hogy a VEN idején senki se maradjon szomjas, és egy jót bulizzon mindenki.

DSC_3593
A képre kattintva galéria nyílik!

A filmben is láthattuk mindazt, ami a tVENties számára nagyon fontos, méghozzá a család, konkrétan pedig a VEN család, hiszen a film végén, egy jelenetben megjelent a többi jelölt is, és elhangzott, hogy rájuk mindig lehet számítani.  Mindezek után látványos tánccal készültek, ahol nem féltek felvonultatni a DIRH tagjait, illetve még Csrepkimót sem, a mostani diákrektort. Ahogy a bemutatkozásukban ígérték, nem maradt el a swing életérzés, sem a gyönyörű nők, hiszen a lányok nagyon elegánsak és csinosak voltak, és a velük táncoló fiúkra sem lehetett panasz, hiszen az egy négyzetméterre jutó csokornyakkendők száma meghaladta a hármat.

DSC_3633
A képre kattintva galéria nyílik!

A tVENties show leglátványosabb eleme a pénzeső volt, hiszen bemutatták, hogy a pénz ennek a familiának nem számít, hiszen Toszkár Richardo képével bármennyit tudnak nyomtatni. A műsor végén pedig Richardo felhívja a színpadra a többi csapat jelöltjét, illetve kortesét, hogy ezzel is megmutassa, hogy a VEN-en ők egy nagy család, illetve átadta a csapatpólójukat szintén a korteseknek és a jelölteknek.

DSC_3605
A képre kattintva galéria nyílik!

A tVENties zajos sikere után szintén a DIRH vezette fel a CsVENpiönsz műsorát, méghozzá egy nagyon látványos aerobik edzéssel. Ezek után következett a film, melyben Limbó Ladynek volt álma, méghozzá az, hogy a limbó olimpiai sportággá váljon, Mindezért írt egy e-mailt, majd pedig az olimpiai bizottság elé állt, akik elmondták, hogy sajnos nem egyszerű a helyzet, hiszen mindehhez aláírásokat kell gyűjteni a többi sportolótól. Ám Limbó Lady nem ijedt meg a kihívástól, és segítőivel, Edző Bával és CheerLeezával elindultak meghódítani a sportpályákat. Itt a Ladynek olyan próbákat kellett kiállnia, melyet minden mesehős megirigyelne.

DSC_3674
A képre kattintva galéria nyílik!

A dolog nem volt egyszerű, hiszen vissza kellett ütni a legerősebb szervát, ki kellett békíteni a kibékíthetetlen ellentétet a gördeszkások és a snowboardosok között, szerelmi ügyekben kellett segíteni, de végül minden aláírást meg tudott szerezni, és felvehette a neki járó olimpiai ruhát, így hivatalosan is ő lett az első Limbó olimpikon, vagyis VENimpikon. Mindezek után történetük folytatódott színpadi műsorukban, hiszen megnyitották a VENimpiát, kiosztották a zsűrinek az olimpiai lángost, és a sportriporterek elmondták, hogy valami újnak lehetünk szemtanúi, méghozzá annak, hogy a Limbó VENimpiai sportág lett.

DSC_3699
A képre kattintva galéria nyílik!

Mindezek sok és látványos táncokkal kísérve a csapat részéről. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy a lelkiFRÖCCS mi mindenre jó, illetve, hogy a sportsérülések simán gyógyíthatók gyógypuszival. Természetesen nem maradhatott el a happy end sem, hiszen a végén láthattuk, hogy Limbó Lady simán megnyerte a VENimpiát, és ezzel kiérdemelte a Limbó Lady címet.

DSC_3735
A képre kattintva galéria nyílik!

Ezt követően, és eközben pedig a VEN szervezői kiváló koncertekkel várták a kilátogatókat, hiszen Ganxsta Zoli és a Kartel kezdte meg koncertjét, majd pedig a Belga zenekar alapozta meg a hangulatot a sokak által kedvelt slágereivel, úgy mint a Nemzeti Hiphopp, és a koncert végén pedig a szinte mindenki által ismert Egy-két-há című számuk is elhangzott. Ezek után pedig a Punany Massif szórakoztatta a közönséget, amelyen már szinte lépni sem lehetett, akkora érdeklődés kísérte. Majd pedig a VEN szellemiségéhez méltóan alkonyattól pirkadt, hiszen hajnalig be sem fejeződött a buli.

20190502_192742
A képre kattintva galéria nyílik!

Mindez alatt a Diákrektori Hivatalban lehetett leadni a szavazatokat arra a csapatra, akik a legszimpatikusabbak voltak.

Senki se feledje, hogy pénteken kiderül az új diákrektor személye!

Addig is hajrá összes csapat!

Te kinek szurkolsz?