Zeneparádé

A Közművelődési Titkárság kitett magáért, novemberben jelesre készültek fel a zenei koncertekből. A nevek önmagukért beszélnek.

November 5-én, csütörtökön este hét órakor, mindössze ezer forintért hallgathatjuk meg a Magyar Jazz Quartet koncertjét a B aulában. Szakcsi Lakatos Béla zongorán, Csepregi Gyula szaxofonon, Szende Gábor dobon, Vasvári Pál basszusgitáron bűvöli majd a közönséget. Jegyeket elővételben a Közművelődési Titkárságon, a koncert előtt pedig a helyszínen lehet beszerezni.

Ha kipihentük magunkat egyből mehetünk is fel az N épület büféjébe, november 10-én kedden, hogy részt vegyünk a Nagy Éji Zenén. A földi gravitáció hatással van a habképzés folyamatára és magára a habra is. Este kilenc órától Soós Arnold, fél tíztől Nagy Gergely, tíz órától a DanRol Trió, tizenegytől a Barbi Gyilkosok felelnek a hangulatért. A belépés mindenkinek díjtalan.

De még mindig nincs vége! Az MH Légierő Zenekar Big Band is ellátogat a B aulába, november 12-én, csütörtökön este hét órakor. Az együttest rendre Katona János, alezredes fogja teremteni. Belépni szintén térítésmentesen lehet.

zenei_csemegek