18 ország 22 egyeteme vár Rád!

Ha emlékezetesen akarod befejezni a tavaszi szemesztert és szeretnél még vizsgaidőszak előtt kicsit lazítani, akkor itt a lhelsinki_huehetőség, hogy a BEST-vel kiutazz Európa legszebb és legszínesebb városainak egyikébe, így például Szentpétervár, Helsinki, Lisszabon, Milano, Párizs, Prága, Lviv szépségeit csodálhatod meg. Fejleszd angoltudásod, tanulj külföldi professzoroktól, találj új barátokat és érezd jól magad!
Hogy mi vár rád? Egy általad választott európai ország, 7-14 fergetegesen pörgős nap, 21 hozzád hasonló egyetemista és persze rengeteg élmény! A BEST kurzusok a legfelkapottabb, legérdekesebb témákba engednek betekintést úgy, ahogy az egyetemen soha nem tanulhatnál ezekről. Délelőttönként 2-3 óra egyetemi előadás, délutánonként kirándulások, városnézés, csapatépítő programok, esténként pedigbest_logo felejthetetlen szórakozás!
Csak regisztrálnod kell az említett honlapon, írnod egy rövid, könnyed hangvételű angol motivációs levelet, amit hozzád hasonló egyetemisták olvasnak majd (tehát minél frappánsabb, annál jobb!), és azt feltölteni a jelentkezési lapodra!
Kattints ide (BEST.eu.org/courses) és találd meg a Téged legjobban érdeklő témát.
További informáciért bátran fordulj hozzám: edina.kiraly@best.eu.org.
Jelentkezési határidő: 2011. december 11. 23.00 CET

Király Edina