4. D!RH körlevél

UGYE MÉG MINDIG SZERETITEK OLVASNI?

A kék sarokban a négyes számú, mindent vivő, egyetlen VEN-es

Körlevél

Pompázatos reggel(i)re pirkadtunk

Újabb kortesprogramokkal szórakoztattak minket a csapatok

Inverzegyetemi előadásokban volt részünk

Színpadra lépett Gery Stark, az InVENtors csapat jelöltje

Megkezdődött a szavazás!!!

Ez a nap sem telhetett el bohókás események, szórakoztató programok, és jókedvű VENpolgárok nélkül. A jelölteknek és nekünk már reggeltől kezdve felhőtlen volt a hangulatunk, ezt sikerült is átragasztanunk mindenki másra. De nézzük csak sorjában, ám szigorúan sorja nélkül a napi eseményeket!

Reggel 9-kor találkoztunk Ferenccel (tudjátok, ideiglenesen titulusától megfosztott rektorunkkal), aki fantasztikus villásreggelivel várt minket. Mint ismeretes, a VEN-en 4 dolog luxus: enni, fürödni, aludni, és minden más; így igazán kellemes felüdülést jelentett a jelöltek számára ez a rendkívüli gesztus, hogy rektori reggeliben lehetett részük. Természetesen a falatozások közben előkerültek a régi VEN-es sztorik is, melyek nagy részét Kovács Kristóf osztotta meg velünk. Gondoltátok volna például, hogy a VEN-ek kezdetén megszervezésre került az I. Országos Stoppoló Verseny? Vagy, hogy az akkori hallgatóság is ugyanolyan csibész volt, mint amilyenek mi vagyunk most – ha nem durvább dolgokat tettek meg!

Miután jóllaktunk, nyakunkba vettük a kolikat, hogy szépen csengő hangunkkal kedveskedjünk a még alvó kollégistáknak. Az alábbi elszólalásoknak lehettünk szem- és fültanúi:

„Minden nap ünnep, minden nap Karácsony, minden nap maszkos bál!”

„NIIINCSEN IIILLATOD! NINCSEN ILLATOD!!!”

Ádám pajtás egy szívre ráhelyezett egy plüss Miniont, majd megszólalt: „Mignon-ja a szívedet?!”

Szusszanásnyi szüntet követően újfent kiélhettük hülyeségi hajlamainkat, hiszen a kortesprogramok vették kezdetüket. A VENtedes csajok akadályos-távirányítósautós versenyt hoztak, InVENtorséknál egy perc és nyertünk, RapVEN-ék Rap Bullal készültek, Úttörőink Neptunkód-háborúba invitáltak minket, VENstern kovbojainak hála pedig konzervdobozokra lődözhettünk.

Hódoltunk az egészség oltárán is, meglátogattuk az ÁNTSZ és a VENdőrség közös standját, ahol testzsírtömegindexet mértünk és szondát fújtunk. A legmeglepőbb az volt, hogy Káttyának színeződött el legjobban az alkoholszintmérő szondája, maga mögé utasítva az összes férfi próbálkozót!

A szórakoztató programok után szórakoztató előadások következtek. A kezdés jogát az Úttörők nyerték meg, akik egy fél tanári kart (nem, nem csonkítottak meg senkit, létszámban értendő a kifejezés) is bevontak előadásukba, és agyonszofisztikált mondataikat tették érthetővé mindenkinek. Második nekifutóként Palika és a Tibes duója lépett a színpadra, kik egymás szavait tolmácsolva egyfajta élő Hétköznapi – Zsírfeka, Zsírfeka – Hétköznapi szótárt jelenítettek meg. Madame Panthera és Sheriff D. Jockey Billy a Kölök életútját mutatták be nekünk, ami rávilágított arra, hogy ez a Billy gyerkőc sosem volt egy szentlélek, pláne, hogy Jockey Ewing volt a nagyapja. Szegi Balázs Huszados rendőrtiszt a történelmi gaztettek rendőri megvilágításba helyezésével mértéktelenül szórakoztatta a sörpadokon elterülő közönséget. InVENtorsék inverzegyetemi előadása teljes mértékben lekerült a színpadról, bele egyenesen a közönség közepébe, hogy látványos kísérleteik teljesen interaktívak és jó közelről megszemlélhetőek legyenek.

A prezentációk után az InVENtors csapat várva várt filmje és főműsora került porondra. Az időutazó telefonfülke feltalálása és kipróbálása, Pinyő csajozási próbálkozásai és Von Doom Vondorlatos gazterve vezérelték a forgatókönyvírók által megálmodott cselekményszálakat. Janinátor, a fémestekintetű, vörösen izzó szemmel megáldott robotikus ember jól átvágta Gery Starkékat és a kék kábelt is.

Hősünknek ez azonban mit sem ártott, visszatért a jelenbe, hogy egy végső csatában legyőzze Von Doomot. És ahogy a VEN-en, itt is győzött a jó! A filmet követvén a világ leghíresebb feltalálói és tudósai, Utónium professzor, Dexter, Doki és Steve Jobs kísérelték meg a legtökéletesebb DiákRektor jelölt kifejlesztését, de mindannyian kudarcba fulladtak. Nem is csoda, hiszen a legtökéletesebb jelölt már létezik, és a gyönyörű és fényesen csillogó lányok tánca után, a falat áttörve meg is jelent páncéljában Gery Stark.

Immár teljes volt a paletta, mind az öt csapat bemutatta, amivel készült, így megkezdődhetett a szavazás! Ezzel együtt a kampánycsend is kihirdetésre került, melyet nagyon szigorún veszünk és komolyan betartatunk! Szavazni egészen péntek 12:00-ig lehet a csapatkocsmák előtt. Ne feledjétek, mindenki csak egyszer szavazhat és saját csapatára nem teheti le a voksát! Mi azt kívánjuk, hogy milliónyi szavazat érkezzen a jelöltekre és a csapatokra, és, hogy győzzön a jó!

Kisorsoltuk a VEN Totó nyerteseit is, akik limitált szériás hivatalos VEN póló boldog tulajdonosai lettek: Rácz Bianka, Lócsi Dóra, Fodor Gabi, Wolf Ferenc, és Vereskuti Zita. Gratulálunk nekik!

Pénteki programjaink:

A délelőtt folyamán könnyed hangvételű, barátságos focimérkőzést játszunk!

Délben meglepetés etetés!

16:00-tól Gálaműsor az elmúlt hét legjobb produkcióival!

EREDMÉNYHIRDETÉS!!!!

Feljelentés

Végrehajtandó ítélet

Czapi feljelenti Lottit, Dzsozit és Pinyőt, mert a VEN területén alkoholmentes lőrét ittak. Lotti tetézte a dolgot, nála bubimentes víz volt.

A VEN-en egyenjogúság van, így ha valaki alkoholmenteset szeretne inni, hát legyen úgy. De az, hogy ezt pont ők hárman tették meg, mármár főbenjáró bűn! Két napig folyamatosan hívják meg egymást és minket a VEN-es csapatok italaira!

A bejövő karszalag antiszexuális (karcol) rontja a pártunk és kormányunk népszaporulat növekedését előirányzó ütemtervét. (Dezső 1984)

Ani miatt 3 ember a kiszáradás határára került. Kérem minimum 1 sör büntetés megítélését Cs.

Több alternatívát is el tudunk képzelni arra, hogy ez hogy történhetett, de sajnos a nyomdafesték nem tűrné piszkos fantáziánk lejegyzését. A három ember kiszáradás helyett száradjon be és Ani oltsa szomjukat a finom hideg sörrel.

Madame Panthera feljelenti a D!RH-t, mert nem volt MÁS! (Nem volt itt a Máté)

90%-os feldolgozottság alapján biztosan állíthatom, hogy mi a barátságon innen voltunk, a Máté pedig a barátságon túl, ezért nem tudott jelen lenni a feljelentés készítésekor.

Feljelentem a DiRH-t, mert:

1. nem adnak kártyát

2. nem hagytak alkoholt a szobában nekem

3. nem hagytak filcet nekem, amivel feljelenthettem vóna őket

Kedves Anonimus Barát!

1. A DiRH nem díler, hogy csak úgy bármikor kártyát oszt, biztosan nem voltál a kérdéses programok egyikén sem, és ezért nem adtunk kártyát. Vagy, ami kézenfekvőbb – nem volt éppen nálunk.

2. Komolyan gondoltad, hogy a DiRH irodában őrizetlenül hagyunk bárminemű szeszt is? Pláne úgy hogy adjunk, ha azt sem tudjuk, kinek hagyjuk itt?

3. Az alkoholos filc drága dolog, főként azért, mert alkoholtartalma miatt páran még koccintanának is vele. De mivel ez a feljelentés is bekerült a rovatba, ez azt jelenti, hogy ügyes voltál, és megoldottad a kérdést.