A VEN szelleme már a szavazatokat számolja

A VEN híradó után már csak egy főműsor-film volt hátra, a Luck’VEN’Rollé. Először is a D!RH mindenkinek megmutatta, mennyi mellszőrzete van (vagy nincs), miközben köldökig kigombolt ingben ír szteppet táncoltak nekünk.

Úgy néz ki, a Koboldkirály sem akart kimaradni az indokolatlan testrészmutogatásból, ugyanis előkereste a kortesdalfesztiválon szétrepedt zöld nadrágját, melyben ismét megcsodálhattuk alsóját (ki gondolta volna, hogy a koboldlányok nem tudnak varrni?). Elindult a filmjük, egy kocsmai jelenetet láthattunk. Csettintésre eltűntek a koboldok a képernyőről, és abban a pillanatban feltűntek a színpadon! Történt azonban egy hatalmas szerencsétlenség út közben: a Koboldkirály kalapja elveszett. Ez a legnagyobb kincsük, benne van az összes szerencséjük: anélkül pedig nem sokat ér ám egy kobold. Ismét visszautaztak a filmbe, hogy a körülnézzenek a tett helyszínén. A kalap keresése közben sok kalandon estek át, megismerkedtek a többi csapattal. Végül a csattanó: a király megrendezte kalapja eltűnését, és végül persze minden jóra fordult.

A koboldlányok tánca következett, majd közösen egy kis sztepp (persze sehol sem volt a fényestekintetű Diákrektori Hivatal előadásától). Végül a jelölt és a két kortes egy-egy lepedő mögött gatyára vetkőzött, amit a többi csapat ujjongással és a színpadra dobált jelmezekkel jutalmazott. Végül szedett-vedett összekevert jelmezekben állt a színpadon az összes jelölt és kortes, egyedül Balázskának nem jutott semmi, csak az alsónadrágja. De hát négy évesen még pucéran is szabad rohangálni a strandon! A Luck’VEN’Roll átadta ajándékait, portré képeket készítettek a jelöltekről, és természetesen mindenki kapott pólót.

A Diákrektori Hivatal elrendelte a kampánycsendet, a csapatok csak a szavazásra buzdíthatják a VENpolgárokat. Ezután már csak a szavazás, bulizás és koncertek voltak hátra. Fellépett többet között a Hősök és a Kiscsillag zenekar, akik jól átmozgatták közönséget.

Az éjszakai vihar valószínűleg a Hellász számlájára írható, hiszen már napokkal ezelőtt megmondták nekünk, hogy VILLÁM! Remélem, ha más nem, Zeusz haragja mindenkit elzavart szavazni, és ma este az új diákrektor büszke lehet a szavazataira. Kíváncsiak vagytok már?

 

Rita