Az első kiállítás

Március 10-én este nyílt meg a Pannon Egyetem Fényképész Körének első kiállítása. Az amatőr és profi fotósokból álló csapat büszkesége április 11-éig tekinthető meg a HEMO-ban.

“A Fényképész Kör 2009 februárban kezdte meg munkáját, azóta a kör rengeteget fejlődött. 2009 szeptembere óta az Öntevékeny körök közé tartozunk. Ebben az egy évben sokszor jártuk a várost fényképezőgéppel a kézben, és jobb szemmel a keresőn át láttuk meg azt a világot, amit csak is a fényképészet tud nyújtani. Több egyetemi hallgatóról is készítettünk portfóliókat, voltunk egyetemi rendezvényeken, megmozdulásokon és próbáltuk a tőlünk telhető legjobb módon leexponálni az előttünk zajló eseményt”- olvasható a Fényképészkör honlapján. (fotokor.tk)

A lelkes csapat tagjai: Csévé Gábor, Dér Domokos, Egyházi Ádám, Horváth Márton, Nágl György József, Ódor Eszter, Rajcsányi Viktor, Ruppert Tamás, Szente Benjámin, akik szívüket lelküket beleadva készítik a képeket, és munkájuk eredményének elismerése az első kiállításuk.

A kiállítást a HEMO igazgatója és Dr. Abonyi János, a Mérnöki Kar dékánhelyettese nyitotta meg bátorító szavaival, miszerint “Kell egy csapat”. A kezdeti alaphangulatot a Pannon Universitas Band (PUB) néhány dal eljátszásával adta meg.

A képeket nézve mindenkit büszkeséggel tölthet el a kis csapat munkája, hiszen türelemmel, kitartással, humorral, fontos mondanivalókkal teli képek valóban jóra sikerültek, érdemesek a kiállításra.

A fotósoknak gratulálunk a képeikhez, további munkájukhoz sok sikert, kitartást kívánunk.

A videót az ETV készítette.