Dróthuszárok, idén irány Velence!

Velence, egyet jelent a strandolással, a napfénnyel vagy a lazulással, de egy dolog biztosan nem jutna elsőre az eszedbe a tóparti városról. Segítünk, ugyanis idén mi is, és az EFOTT a jeti is különleges programmal készül a bringásoknak. Tekerj lejjebb…

„Egyedül menjek, vagy vigyelek téged is? Tudok majd vigyázni rád? Nem biztos, hogy eleget tudok veled foglalkozni…” Ha azon „filózol”, hogy otthon hagyd-e kétkerekű dróthuszár társadat, van egy jó hírünk. A cangádat sem kell kihagynod a buliból, mert július 3. és 8. között a bringásoknál is a feje tetejére áll a világ. Az idei helyszín ugyanis Velence, ahol a bicajosoknak is elérhető lesz minden földi jó. Figyelj, elmondjuk miről is van szó, mert eddig ilyen még nem volt!

Vágj neki két keréken! Ha cangával érkezel, a tó körül kiépített kerékpárúton akár minden nap levezetheted az esti buli fergeteges hangulatát, így a kétkerekű „paripád” sem érzi majd magát elhanyagolva. Attól egy percig se félj, hogy nem tudsz rá vigyázni. A muníciót mi adjuk, méghozzá kifogástalan minőségben! Tudjuk, hogy olyan ez, mint a hímes tojás… Mi is így fogunk vele bánni! Éppen ezért óriási jól őrzött tárolókkal várjuk a bringával érkezőket, és minden nap akár helyi szakszervizhez is fordulhatsz, ha sürgős „kerékpár orvosi ellátásban” szeretnél részesülni.

Az idei EFOTT-ra eljön a bringás Kánaán. A HÖOK, mint a rendezvény jogtulajdonosa, és Velence város önkormányzata támogatásával kiemelten kezeljük a kerékpárosoknak szóló programokat. Hallottál, olvastál már eleget az egészséges életmódról, és van egy ötletünk, hogy hogyan lehetsz az EFOTT-on is fitt. Velencén adott egy olyan lehetőség, amelyet tálcán kínálunk neked. Mindössze annyi a dolgot, hogy ezt az egészség-menüt elfogadd. Ha pedig megvolt a napi mozgás, este nyugodt szívvel lazíthatsz és „bűnözhetsz”. Majd másnap letekered…

Ha van kedved csatlakozni az EFOTT-hoz, ragadj bringát! Kezeket a kormányra, lábakat a pedálra, hetijegyed a hónod alá, és irány egészen a Velencei-tó partjáig!

Tekerj, csak szabadon…