Duna House filmpályázat 2012

Használd a fantáziád, kapd elő a kamerád és nyerj! A Duna House rövidfilmpályázatot hirdet, ahol az ötleted számít igazán és nem a technikai tudás.

Fél, legfeljebb 2 perces alkotásokat várunk, amelyek megmozgatják a nézőket, mert meghökkentőek, viccesek, vagy krokodilkönnyeket csalnak a szemekből. Indulhatsz egyedül, vagy álljatok össze csapatba és nyerjétek meg a 250 ezer Forintos fődíjat, vagy az értékes nyeremények egyikét. Nincs profi felszerelés? Egy igazán ütős ötlethez nem is kell, az interneten terjedő kisfilmek ezt számtalanszor bizonyították. Fantázia és elhatározás!

Mit lehet nyerni?
1. helyezet: 250.000 Ft
2. helyezet: 100.000 Ft
3. helyezet: 50.000 Ft
Páros belépő a Reklámzabálók éjszakája eseményre.

A kisfilmeket az alábbi témákban várjuk:
• Ingatlan
Mert ingatlanközvetítéssel foglalkozunk. Ha a film vágyat ébreszt az álomlakáshoz, ha az otthon örömét képes bemutatni, amelyhez hozzásegíthetjük ügyfeleinket, vagy az ingatlanközvetítés szépségét, esetleg árnyoldalát mutatja be, az egy kis fantáziával fűszerezve biztosan sikerhez vezet!
• Összehozzuk
Mi összehozzuk a vevőt az eladóval, ez a filozófiánk. Az egymásra találás öröme az élet egyik legnagyszerűbb pillanata. Vonatkoztass el bátran az ingatlanos tematikától és örökítsd meg a „nagy találkozást”.
• A méret számít
Ez a Duna House szlogenje, mert Magyarország legnagyobb ingatlanközvetítője vagyunk. A legtöbb iroda, a legtöbb értékesítő, a legnagyobb kínálat és sok-sok „leg” jellemez bennünket. Ebből minden ügyfelünk profitál, így bátran hirdetjük, hogy igenis számít a méret. S mindez az élet számos területén igaz lehet. Mutasd be! (Vigyázz, nem biztos, hogy a pikáns a nyerő!)

Ha máris beindult a fantáziád, nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési lapot és szerzői nyilatkozatot és beküldeni hozzánk.
A jelentkezési lapot itt találod: http://dh.hu/filmpalyazat Jelentkezési lap
A nevezést és az elkészült filmet a palyazat@dh.hu címre várjuk október 15-ig.

Majd nincs más dolgod, mint a publikálást követően szurkolni. A közönség dönt, így bátran csapj hírverést, hogy a művedre minél többen szavazzanak. Figyelem! A beérkezett alkotásokat ellenőrizzük a publikálás előtt, hiszen ha az sérti a jó ízlést, jogsértő, esetleg formailag nézhetetlen, azt nem tesszük közszemlére.

A részletes pályázati feltételeket és adatkezelési szabályokat keresd a www.dh.hu/filmpalyazat címen.

Kérdésed van? Írj bátran a palyazat@dh.hu címre.