EFOTT – péntek

Péntek reggel a viharverte sátorból kimászva lelkiismeretesen átnéztem az aznapi programot. Megakadt a szemem az egyik12_efott_3_005 délutáni fellépőn: csak nem? De bizony igen, a VEN szelleme idáig kísérte diákrektorunkat, Tibest, hogy a Velencei-tó partján fesztiválozó EFOTT közönségének is megmutathassa, mit tud, Másszemszöggel karöltve.

A fellépésre a Rauch sátorban került sor délután. A közönség nem csak hogy volt, de a két Tibor színpadra lépésekor még fel is ült, ami a délután köztudottan alvó fesztiválozóktól nagy teljesítmény. A koncert után interjú is készült a Tibes & Másszemszög formációval, ennek szövegét holnap olvashatjátok (természetesen még mindig minden nap ünnep, de azt is megtudtam, hogy két Tibor százat csinál!).

Számunkra mindig Tibes marad a sztár, de az EFOTT szervezői úgy gondolkodtak, nem ártana meghívni másokat is a12_efott_3_032pénteki, már hétvégének számító napra. A nagyszínpadon a Magashegyi Underground kezdett, őket követte Péterfy Bori, a Kiscsillag és utolsóként Dub FX Ausztráliából. Ezek már nagy nevek, és hozták is az elvárt színvonalat. Azt hiszem, az utolsó lökést az estének az újabb vihar adta meg, ami szerencsére nem mosott el semmit, és jóval visszafogottabban viselkedett, mint a csütörtöki (mi azért ismét beáztunk, de hát ez egy ilyen hét: akkor is vizesek vagyunk, amikor éppen nem szeretnénk).

Ez pedig már az utolsó nap, a szombat, de a nagyszínpadon már próbál a Vad Fruttik zenekar: úgy érzem, fergeteges befejező napja lesz ez a 1012. évi EFOTT fesztiválnak. Végül Tibeséket szeretném idézni: „Nincs kocsim, nem tudok rálépni a fékre!”

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)