Első D!RH körlevél

Megnyitá vala VEN kapui

Az eső sem mosta el a jókedvet

Telt ház előtt dörgött az ég és a dörgedelem

Plafonon lógtak az emberek a kortesdalfesztiválon!

Figyelem! A körlevél a nyugalmam megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat, freaudi elszólásokat, szándékos félreértéseket, és bőségesen S.P. féle hejjesirási hibákat is tartalmazhat, ezért csak azon VENpolgároknak javasolt az elolvasása, akiknek a kezükbe kerül!

APA KEZDŐŐŐŐDIK!!!

És igen! És igen! És igen! Már mindenki tudja, hogy a XXIII. (római szám nem ismerőinek 23., számokat nem ismerőknek huszonharmadik) Veszprémi Egyetemi Napok, azaz a VEN! Igen, a mondatban szándékosan kimaradt az állítmány, hiszen a VEN maga egy definiálhatatlan fogalom, egy életérzés, egy utánozhatatlan csoda!

Mostantól alkonyattól pirkad, Húsvéttól Anyák napja, és minden ami szem-száj-inger! Legyetek hát önfeledt boldogok, és bolondok … hát! A tó vize 17°C-os, hajókaraVENok találkozása kötelezően ajánlott. A VEN hetére ígért 5 mm eső leesett, de ez sem vette el a közönség kedvét attól, hogy részt vegyenek az első nap hihetetlenül fantasztikus programjaitól. De nézzük csak sorjában, mi is történt az első körlevél idején!

A csapatkocsmák elkészültek, feltöltődtek minden földi jó nedűvel, a nagysátor is felhúzta magát, és minden technikai paraméter adott volt ahhoz, hogy az első nap sikeres legyen.

Kettőezerháromszűzkor, azaz 23:00-kor a nem rég megrendezett AKÓ végeredményét ismertette az ottani zsűri, kiknek nehéz dolga akadt, hiszen mindegyik csapat kiemelkedően teljesített. A nem mindennapi feladatokat legjobban aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *VEN*Cirkusz csapat teljesítette, akik a megnyert egészben sült kocát és az egy akó bort (nem kevesebb, mint 53,72 liter bor – na ez már durva) nagy örömmel fogadták, de vezérük, Ateska az egyenjogúság nevében azonnali megosztást kezdeményezett a többi csapattal. Nos, tulajdonképpen, hozzánk már csak a tálca jutott el, de az finom volt, mint egy mák homok! Az akó bor, is hamar elfogyott, mert a nagy esőben jól kiszáradtak a csapattagok. A szervezők különdíjat is odaítéltek, még pedig az agrárház lakóinak, azaz a Termelő SzöVENkezetnek, nem más meglepetéssel szolgálva nekik, mint 20 liter bor elfogyasztása! Don Vinyó megélhetési mezőgazdasági maffiózó megegyezett a többi csapattal, hogy jó szívét demonstrálva megosztja velük azt. És így lőn fairplay!

Miután a malac fogta magát és elfogyasztódott, éjfél lévén hihetetlen, magasztos, az univerzumon túlnyúló dörgedelemmel a Diákrektori Hivatal, vagyis a DiRH (fonetikusan kiejtve dirhá), tehát Mi átütő sikerrel megjelentünk, majd kihirdettük a VEN rendelkezéseit, melyek a hagyományokhoz híven minden VENpolgár számára egyaránt érvényesek, így RÁD is! Mindez nem lett volna ilyen sikeres, ha Lukee Polinszkywalker kolléga nem lett volna olyan kedves, hogy össze-vissza fordítva tartja az adott lapját – nála már most inverzegyetem van. Az egyetemi vezetőség lemondását az első és eddig egyetlen tiszteletbeli címzetes rektorhelyettes, Szabó Tamás tolmácsolta a zsúfolásig telt nagysátor közönségének. Ezt követvén Dr Topek, jelenlegi Diákrektor vette át a hatalmának idejét jelző orvosi fioláját, melyet a hirtelen jött nagy meghatódottságtól gyorsan meg is bontott, és egy fél napnyi sávot be is vett!

Harmadízben került bemutatásra a zsűri, ki sok volt, jó és igazságos! Név szerint: Dobra Mária, Bogdán „PokOLY VENdegúz” Olivér, Burka „BEK” Tibor, Nagy Attila, Balassa Gergő, Mészáros „Mészi” Péter, Gurin Péter, Németh „Bohócz” Zoltán elnök, de még meglepetés sztrázsűriVENdégek is várhatóak, csak győzzétek kivárni őket!

Hirtelen felindulásból elkövetve verbálisan megleptük a hölgy VENpolgárokat egy rögtönzött félig felolvasott locsolóverssel is, kik engedték, hogy meglocsoljuk őket – verbálisan. Ám piros tojást nem kaptunk, úgyhogy a lányoknak kötelezően megengedjük, hogy meghívjanak minket egynéhány sörre, amikor csak meglátnak minket, és mi jól megköszönjük!

Nem volt más hátra, minthogy a prózai hangszálrezgetést dallamosabb ritmusokra váltsuk, így belecsaptunk a lecsóba, a húrokba, és a kortesdalfesztiválba! A VEN X-Faktorában Sass Zoltán és Grinácz Gyurácz Tamás elhúzták a VEN Van Volt Lesz nótát alánk, aminek folytán hirtelen fel-felbukkant egy-egy rektorjelölt-jelölt. Így átadtuk a terepet a csapatok számára, akik feregtegesebbnél fergetegesebb produkcióbbnál produkcióbb zenénél zenébbekkel léptek egymás után a színpadra. Elsőként a *VEN*Cirkusz lépett a porondra, akik feltették az íre a vesszőt meg a mércét az akós hordóra fergeteges számaikkal. Őket követte az isteni Jézus, ki a modern rockzsoltárokkal nyűgözte le a közönséget. Harmadikként BatVEN lépett a világot jelentő deszkák helyett a nagysátor színpadára, ahol megtudhattuk, hogy sajnos nem én (Kornél, és nem én (Dzsozi), és nem én (Poly), és nem is én (Gerry) vagyok a BatVEN, hanem nem másról hullott le a fekete latexbőrmaszk, mint Szolga Szilárdról (Na mi a Szityú?). Dalaik igazán denevéresek voltak, HOLDoltak THRILLeltek KISSeltek és KILLeltek MEnket. Rövid átállás után a MouVEN Rouge dívái kíséretében Lö Ati világosított fel minket csobogó csörgedező patakhoz hasonlító bűbájos hangjával a MouVEN Rouge szépségeiről, és arról, hogy miért is ő a legjobb Diákrektor-jelölt. Végül, de csöppet sem utolsó sörban a Termelő SzöVENkezet fülbemászó dalára végezhettünk arconpörgést, ami egy spontán PUBlikus koncertté nőtte ki magát hirtelen felindulásból.

Nem maradt más hátra, mint az önfeledt szórakozásnak való elégtétel, így a népes tömeg a csapatkocsmákba vonult, hogy az éjszakai nappalt kiélvezhessék. Nyugodjatok meg, bőségesen lesz Ajjjajj a holnapi VEN híradóban … hehe. És látá a DiRH, hogy ez jó!

Tekintsük meg, mire számíthatunk ma:

BithuVEN Iván meteurológus szerint – kivel a DiRH irodában találkoztunk – a holnapi nap Vaginarmageddonisztikus, Pinapokaliptikus, Csöcsviharral, Ciciciklonnal tűzdelt sekszuális túlfűtöttség lesz!

Nem mellesleg BEVONULÁÁÁÁÁÁÁS az ÓVÁROS TÉRRŐL DÉLBEN! No meg persze fantörpikus DiRH kortesprogram, alkoholtanszéki előadás, egy kis meglepetés filmvetítés, a várva várt DiRH Film, Lö Grande MouVEN Rouge Főműsor és Film, és fellép a világhírű *VEN*Cirkusz is Produkciójával és Filmjével!

Ha kihagyod, nagyon rossz lesz Neked!

FELJELENTÉSEK ÉS A DICSŐ ÉS MEGKÉRDŐJELEZHETTLEN ISTENI PÁTOSZBAN ÚSZÓ, FÉNYESTEKINTETŰ DIRH ITÉLETEI:

Feljelenés

Végrehajtandó ítélet

Tisztelettel feljelentem Fridli Tamást, hogy nem iszik „Egs”-re mindent!! DON Vinyó

Fridli Tamás József igazán megtanulhatná már a szabályokat. Kézen állva kell fütyülnie egy Pendulum számot, miközben szívószállal iszik meg egy korsó sört. És mivel Don Vinyó árulkodó gengszter, így neki is ugyanezt kell tennie (örüljön, hogy nem betoncsizmát kap J).

Lő Ati nem ismerte fel KVAZIT, CSABI ezt látta és róla sem tudta, hogy ki az a CSABI, ezért CSABI és KVAZI feljelenti Lő Atit!!!!!!!!!!!!!–>Csabi ex DIRH angyal több(legalább 10) okmánysörre ítéli!!!!

Az ítélet helytadást nyert. 10 sör a DiRH-nak személyesen Csabitól, Lö Ati viszont felmentést nyert, mivel kárpótolta önmagát azzal, hogy Kvazi 1,5 napos monológját türelemmel, odafigyeléssel, megértéssel és sűrű bólogatással tudatosította önmagában.

Feljelentem Lö Ati-t, mert nem ismert fel –> 1+n okmánysör –> Kvazinak!!!

A kárigény elfogadva, a kárpótlási sörjegy beváltásánál a DiRH ott kíván lenni, hogy részesedjen belőle.

Doni feljelenti a VEN-t mert a szülinapi zsúrjára nem hozott maláj kurvákat feslett erkölcsű nőszemélyeket!

Doni, boldog születésnapod alkalmából lányok helyett fel tudunk ajánlani egy sokszemélyes, 5 éjszakás, filctollas arcpakolást is tartalmazó önellátó utazást a DiRH irodába! Sponsored by: Aeroviva

Feljelentem Gombás Kornélt, mert a kanapé terv nem sikerült!

„Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!” Értsd a szimbolikát, és hozz nekem egy sört! Amúgy, ha nem tudsz összerakni egy kanapét, akkor menj el szakmai gyakorlatra az IKEA-ba!

Napi Dzsozi:

Gerry: Allergiás vagyok, méterekről megérzem a csalánt.

Dzsozi: Hm … Szarvasgombával hogy állsz?