Fedezd fel a szakmai lehetőségeket és sajátítsd el a sikeres pályázat trükkjeit!

Számos előadásra és szemináriumra járunk egyetemi éveink alatt, azonban az elméleti tudás elsajátítása mellett sok esetben a gyakorlati tapasztalat megszerzésére már nem fektetünk akkora hangsúlyt. Néha az iskola falain kívül is érdemes figyelni, nyitott szemmel kell járni!

HVG

Nyelvi vagy szakmai továbbképzési lehetőséget keresel, vagy már komolyabban foglalkoztat az álláskeresés? Nem tudod, hogy melyek azok a cégek, amelyek számodra ideális pozíciókat kínálnak?

Megtalálni a leghatékonyabb kommunikációs fórumot az első lépés.  Az önéletrajz küldése, feltöltése, a végeláthatatlan elektronikus kattintás olykor értelmetlennek tűnik. A válaszok elmaradásával egyre kedvetlenebbé és elkeseredettebbé válunk. A személyes találkozás, a közvetlen és kötetlen beszélgetés hatékonysága viszont ennél jelentősen magasabb!

A munkavállalók és a munkaadók sikeres kommunikációjának számos tényezője van, a megfelelő önéletrajztól a szakmai felkészültségen át a megjelenésig. Azért, hogy sikerrel vedd ezeket az akadályokat, érdemes kilátogatnod egy állásbörzére, ahol különleges tanácsadásokon szakemberektől kaphatsz személyre szóló ötleteket, segítséget.

Erre jó példa a HVG Állásbörze!

Ha egy kis iránymutatásra van szükséged, hogy sikeresen tudj pályázni, akkor érdemes a következő tanácsadások közül is csemegézni:

  • Pályaorientációs és pályakorrekciós tanácsadás
  • Karrier tanácsadás
  • CV tanácsadás magyarul
  • Próbainterjúk (magyarul, németül és angolul)

Az állásbörze előadásainak látogatásához nincs szükség előzetes jelentkezésre, ám ha a korlátozott számban hozzáférhető tanácsadásokon szeretnél részt venni, azokra előzetesen jelentkezned kell a karriervásár honlapján keresztül.

A börzén a Szakmai Aktivitások segítségével még könnyebben teremthetsz kapcsolatot a cégekkel, és szakmai ismereteidről, felkészültségedről, rátermettségedről is tanúbizonyságot tehetsz.

Ott találkozunk!

Mikor? 2014. február 26-27-én

Hol? A SYMA Rendezvényközpontban

Bővebb információ:http://www.hvgallasborze.hu/