Az én nyaram 2009-ben – Fotópályázat


Pannon Egyetem diákjai FIGYELEM!

Az egyetemunk.com fotópályázatot hirdet „Az én nyaram 2009-ben” címmel. Küldj nekünk egy, két vagy maximum három képet az idei nyárról az egyetemunkonline@gmail.com –ra. Fontos, hogy a képeket saját magad kattintsd!

fotopaly

A mailed tárgya legyen „Az én nyaram 2009-ben”, és a fotók mellé írd meg nekünk a nevedet, a mailedet (amin elérhetünk), a szakodat és az évfolyamodat is! Gólyák figyelem (!) A ti fényképeiteket is várjuk – a gólyatábor tökéletes alkalom a kellemes hangulat megörökítésére. A képeket a beküldésnek megfelelő sorrendben töltjük fel az egyetemunk.com galériájába, ahol bárki szavazhat a neki tetszőre. A fotók beküldési határideje: 2009. szeptember 30., 12 óra. A szavazást október 16-án, pénteken este 8 órakor zárjuk le.

Nyertes az lesz, akire a legtöbben szavaznak a zárásig. Akkor sem érdemes feladni a versenyt, ha egy fotó toronymagasan vezet, mert a második és a harmadik legtöbb voksért is nyereményt adunk. Különdíjat is osztunk, amelyet a saját szakmai fotósstábunk (Kővári Judit, Pacher Márkus, Ruppert Tamás és Tóth Mátyás) zsűriz majd.