Háromszázezer, vagy harminc, vagy harmadik körlevél


Za Zrevni Imeteyge előadások feje tetejére állították a trotásygan

Bemutatkozott a D!RH (művi) Múvi 3.0

Ígéretéhez híven, felszántotta a színpadot a Termelő SzöVENkezet, majd Evita ötletét elvetették

Jézus a fejére esett a mennyországból elfele, hogy boldoggá tegye az arra érdemes, és oda kilátogató, azt akaró VENpolgárt

Figyelem! A körlevél a nyugalmam megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat, freaudi elszólásokat, szándékos félreértéseket, és bőségesen S.P. féle hejjesirási hibákat is tartalmazhat, ezért csak azon VENpolgároknak javasolt az elolvasása, akiknek a kezükbe kerül!

Nagyiii! Apa nem mondta, hogy kezdödik, de én érzem, hogy mindjárt kezdödik!

Delet ütött az óra, majd rá két órára kezdetét vette a Za Zrevni Imeteyge előadások zagyvelege.

Elsőként Don Vinyó mutatta be a nagyérdeműnek igencsak szépre sikeredett tenyészkancáját. A Dontól megtudhattuk, hogy a sertésben a legfontosabb a dagadó, valamint a szűzpecsenye (A D!RH itt jegyezné meg, hogy erősen kétségesnek találták a szűz szó használatát az előadás során, így ezek után említtessék csak shimán pecsenyeként!).

Másodikként HeaVENék előadója tetőtől-talpig (ez esetben glóriától-talpig ill. Szarvvégtől-farkvégig) vesézte ki nekünk az Angelok és Devilök mibenlétét, vagyishát mibennemlétét ugyebár.

A harmadik kört Ateska és SZIK(aki ma töltötte be a megalázó 24. Életévét! Ilyen öregen már rég a nyuggerklubban kéne kanasztáznia Bélabá’val) hajlította térbe. Csodálatos lufiállatkáik láttán az összes valamirevaló állatbarát arra érzett késztetést, hogy meggyömöszögölje a limuzin-tacskót, vagy a zsiráf-kenguru-kutyá-majom-medvedisznóembert! A színpadra felhívott amatőrgárda is egész érdekes költeményeket hajtogatott a tető alá, teljesen ingyen, pedig ahogy Don Vinyó is megjegyzette vala, a turizmus-vendéglátás szakon 6 kreditet adnak érte animáció óra néven. Mi is elgyurmázgatnánk annyi helyes lányka között 6 kreditért! 6ért! Kreditért! Nahát!!

A VENös Malom személyzete Lö Bálintot őrölte fel a színpadra, aki kellő őrültséggel kezelte az őrjítően képzőművészisztikus előadásot! Megtudhattuk, hogy Van Gogh igazából VEN Gogh, vagyis szerintünk simán csak NINCS Gogh, és máris kevesebb a papírmunka. Tulúúz Mittomhogyhíjják életét pedig összehasonlíthattuk a saját, gyarló, és abszolút király életvitelünkkel. Végül leleplezte Bálintunk a nagy titkot, miszerint a Sikoly című romantikus dráma igazából egy gyönyörű föstménynek köszönheti bódítóan jóképű főszerepelőjét.

A nyugalmazott ex-D!RH Földesi Csabi nagypapitól megtudhattuk, hogy BatVEN az egyetlen igazi szuperhős, hiszen a pókember buzis, a Hulk gonosz, a Bolygó Kapitánya öt gyűrűben való tárolása, pedig abszolúte hülyeség. Supermanre nem nagyon akart kitérni, hiszen kék harisnya és rá egy kék bugyi? Há’ NOOORMÁLIS kéremszépen? Előadása vége felé leleplezte az egyetem egykori szuperhőseit, mint SuperVEN, AfroVEN Dzsóózi, vagy éppen maguk a VENpolgárok.

A kortesprogramok játékos, ámde (dene)vérre menő játékok voltak. A feladatok jóvoltából megtudhattuK, hogy milyen eccerű összerakni egy pinata partyt, vagy éppen óriás Jengát játszhattak az arra vállalkozók. A fenomenális hangulatról az 5 jelölt és a korteseik biztosítottak minket.

Hatot ütött, aztán már nem számoltuk…

A Diákrektori Hivatal dílyesélyes filmjével a D!RH MÚVI 3.0ával minden elképzellhető közönségdíjat besöpört! Alien a D!RH!

Sajnos a homokóra nem nagyon mér hosszabb időintervallumban, főleg ha kukoricával van meegtööltve. Egyenesen Olaszországból köztünk járt Don Kornél Ó Ne! Don Vinyó tárgyalásába a PRD-Live-nak köszönhetően mindenki belenézhetett, aki csak számít. A Tárgyalás technikai szünetében rátehettük érzékelőszerveinket a csapat audiovizuális munkájára(kortesfilm), amelyben a szalagarató bál szervezése közben felmerülő akadályokat és nehézségeket háríccsa’ el a VENszprémi Corsa Astra feje. A zsűri(esküdt-fotel) értékelése a végén egy mindenkinek optimális döntésben nyilvánult meg.(hm…hány okmánysörbe fájhatott ez?:D)

Oh happy day…when jesus washed…Szabad fordításban, ó boldog nap, ha jézus megfürdik… Nekünk is boldog volt a napunk, miután ellepték a színpadot az angyal és ördöglánykák és betáncolták magukat a retinánkba. Észrevehettünk némi párhuzamot a VENpolgárok és az ördögök táncszokásaiban. A HeaVEN kortesfilmjében a jó és a rossz örök vívódását próbálták a lehető leghumorosabban bemutatni a publikumnak (apropó publikum! Nem hozna valaki a D!RHnak egy Unicum-ot??). Végül győzött a nem is olyan rossz jó, és a nem is olyan jó rossz…vagy mi…ki emlékszik már erre?

A produkcijó végén a D4RH ismertette a másnapi programot, mert láták, hogy ez jó!

Lássuk hát:

Kettőtől Zrevni Imeteyge előadások, majd a második adag kortesprogram a csapatok előkészítésében és gondozásában. Ha a nagyfőnök is úgy akarja (igen Topek már csak 1 napig vagy Te a Diákreaktor!!) 6kor megtekinthetjük a BatVEN főműsorát és kortesfilmjét. Megjelenés kötelező! Saját felelősségre, de a D!RH egészségére lehet próbálkozni a Hivatal folyékony kenyérrel való kényeztetésére.

FELJELENTÉSEK ÉS A DICSŐ ÉS MEGKÉRDŐJELEZHETTLEN ISTENI PÁTOSZBAN ÚSZÓ, FÉNYESTEKINTETŰ DIRH ITÉLETEI:

Feljelenés

Végrehajtandó ítélet

Vencirkusz feljelenti azt, Aki eltörte a hullahhopp karikájukat! Kötelezik a D!RH-t, h vegyenek Csillának 1 újat, és töltsék meg homokkal!!!

Nahát! Komolyan? Kötelezik? Szeretnénk látni, hogy, hogy. Minek Csillának még egy ujj?? Nincs neki elég? Tudtunkkal csak Márcsellónak van kilenc. VENcirkusz jön nekünk 10 okmánysörrel a hangnemért!

Feljelentem az alkoholt, mert tudatmódosított! Fogu

Ilyen ez a popszakma. Aki nem bírja, ne igya!

Feljelentem a kisBuksit, mert nem velem aludt! RupVEN

Kedves RupVEN! Elszórva bár, de létezik még egy hetero nemzedék, aminek talán a kisBuksi is tagja! Ne vedd magadra, nem a te hibád! Hogy ne légy szomorú, gyere a D!RHhoz és beszélgetünk kicsit a hüvelygombáról!

Feljelentjük Lö Orsolykát, mert a szerelmünk útjába állt! Lö Ati és Evita

Kedves Gerlepár, a szerelmetek újtában nem állhat más, mint egy az úton lassan áthaladó, kecsesen mozgó Csillámf.szláma. Minden más illúzió, oszt szerelem van, meg szeksz.

Feljelentem a D!RH-t, mert idén még nem volt fogvatartva!??! &@#>-* P.

Hál istennek szabadok vagyunk, mint a levegőben vitorlázó másnapos gólyashíít. De ne kezdj a D!Rhval, mert könnyen csak!!

Feljelentem Jézust, mert sokat beszél, és mutogatja a lábszőrét!:) Ördög

Hát egy vérbeli prédikátor mit csináljon? Fejen álljon? Akkor nem csak a lábszőre látszana ki a kimonó alól…

Feljelentem Janót, mert 5X-el a vállán 21 éves lélekkel járja a kocsmákat és a 3X-el az én vállamon csak kapaszkodni tudok utána! Závó

Ha 5X=21 akkor 3X=? Kiszámoltuk:4okmánysör, meg egy Éljen a Janó!

Feljelentem Magyar Attilát, amiért rózsaszín pólóban van. (olvashatatlan nevű)

Hát barátom, az ETV munkatársainak vannak furcsa hajlamai. De legalább mindig kitöltik az ajj-ajj rovat hiányzó részeit!

Neti feljelenti RPD DPR PRD-t(Ádám), mert a főműsorukon magázódott!

Jogos! 3betűs barátunkat lemondásra szólítjuk fel minél hamarabb..monnyuk most!

Napi Pojén:

-Érintőképernyős. Ha megérintem, semmi nem történik! By BEK

-Lö pöti, Lö grande, Lökött…by Lö Janó