HVG Állásbörze – állások és szakmai előadások hallgatóknak is

Még egyetemre jársz? Kezdd el karriered tudatos építését már most! Gyere el a HVG Állásbörzére, amely 11. alkalommal kerül megrendezésre 2012. szeptember 26-27-én a SYMA Rendezvényközpontban. A rendezvény diákmunka és szakmai gyakorlati lehetőségeivel, különböző képzésekkel kapcsolatos előadásaival és személyre szóló tanácsadásával Neked szól!

Íme, egy kis ízelítő a résztvevő cégekből, akik Téged keresnek…
Az állásbörzén kiállító cégek 70%-a kínál szakmai gyakorlatot, illetve diákmunka lehetőségeket, például:
• Nestlé Hungária Kft.: A világ vezető élelmiszeripari, táplálkozás, egészség és életmód vállalata gazdasági, műszaki és élelmiszeripari területen tanulókat keres gyakornoknak!
• SAMSUNG Electronics: A vállalat piacvezető az elektronikai termékek fejlesztésében és a digitális média területén. Tapasztald meg Te is, milyen egy világszínvonalú cégnél dolgozni!
• Morgan Stanley: A világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója is kínál állásokat felsőoktatásban tanulók részére. Sajátítsd el náluk a gazdasági szakma gyakorlati oldalát!
• Coca-Cola Hellenic: A Coca-Cola a legnagyobb alkoholmentes italgyártó, a cég neve az OK után a 2. legismertebb szó a világon. A vállalat Téged is vár gyakornokként!
• IT Services Hungary: Az IT Services Hungary Magyarország legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő informatikai szolgáltató központja. Légy része Te is a csapatuknak!

eletkep_smf7081

Karrier Fórum – karrierépítés profi előadók segítségével
Versenyképes fizetés? Rugalmas munkaidő? Gyere el a „Szótár kell az álláshirdetésekhez?!” című előadásra és tudd meg, mit jelentenek ezek az elsőre semmitmondó kifejezések! Hallottál már a legmodernebb álláskeresési módszerekről? A „XXI.századi álláskeresési technikák” elnevezésű előadás alapján elsajátíthatod a self-branding technikáit, valamint megtudhatod, hogyan használd okosan a Social Media eszközöket és garantáltan Te leszel a HR-esek kedvenc „prédája”! Gondolkoztál már azon, hogy külföldön is bizonyítanád rátermettségedet, csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A „Mielőtt külföldi munkát vállalnánk” elnevezésű előadásból kiderítheted a legfontosabb tudnivalókat!
Ajánld a börzét ismerőseidnek, barátaidnak – nyerj Samsung laptopot!

Ha minimum 3 ismerősödnek ajánlod a rendezvényt az állásbörze honlapján keresztül, bejelentkezett felhasználóként, értékes nyeremények mellett Tied lehet a fődíj is, amely egy Samsung Notebook Series 7! Az ajánlásokat a börze honlapján keresztül teheted meg: hvgallasborze.hu

Ha hatékonyan szeretnél állást keresni és magas szintű szakmai programokon részt venni, gyere el a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!
Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: hvgallasborze.hu