Idén is EFOTT!

Az EFOTT – Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója – 1976 óta az év legnagyobb hallgatói bulija. Mindig más és más helyszínen rendezik meg, így a több mint három évtized alatt bejárta az egész országot. A helyszín ezúttal Pécs-Orfű lesz; július 13-18-ig bulizhatsz a legnagyobb hazai előadók zenéjére.

De kik is ők pontosan? Az EFOTT honlapján – www.efott.hu – már olvasható a fellépők folyamatosan aktualizált listája. Csak hogy néhányat említsek: 30Y, Ákos, Anima Sound System, Auróra, Bëlga, Belmondo, Copy Con, Cozombolis, Depresszió, Dévényi Tibi bácsi, Egy Kiss Erzsi Zene, Insane, Irie Maffia, Junkies, Jurij, Ganxsta Zolee és a Kartel, Kispál és a Borz, Magashegyi Underground, Magna Cum Laude, Mystery Gang, Napoleon Boulevard, Napra, Neo, Paddy & the rats, Pál utcai Fiúk, Quimby, Riddim Colony, Road, Subscribe, Takáts Eszter és a Gumizsuzsi, Tankcsapda, Tátrai & Szűcs latin duo, The Hated Tomorrow, The Kolin, The Moog, Vad Fruttik, Žagar. Ők már biztosan ott lesznek, és Te? Az együttesek listáját böngészve biztosan mindenki talál a stílusának megfelelőt.

Hogy miért jó az EFOTT? Azért, mert egy olyan fesztivál, ahol az egyetemisták és főiskolások majdnem egy teljes héten át szórakozhatnak “csak szabadon…” – ahogy a fesztivál jelmondata is utal rá. A zenei programok mellett Európa Kulturális Fővárosában rengeteg kulturális program vár mindenkit. Idén is lesz Civil Falu, illetve sport- és turisztikai programok, fürdési lehetőség és minden, amihez egy hallgatónak kedve szottyanhat.:)

Tavaly több mint 64 ezren vettek részt az EFOTT-on, az elmúlt három évben Debrecenben, Dunaújvárosban és Baján is megdőlt a látogatottsági rekord. Döntsünk idén is rekordot, ott találkozunk!