Ingyen ölelés

A szakemberek azt állítják, napi húsz másodperc is elég belőle, hogy boldogabbak legyünk. Egy amerikai pszichológus szerint napi négy kell a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz és tizenkettő a gyarapodáshoz. Az állatok világában megelőzésként funkcionál, világossá teszi a másik fél érzéseit. Az örömszerzés mellett tehát a szociális hatása sem elhanyagolható. Igen, az ölelésről van szó. Arról, amit rohanó világunkban egyre kevésbé alkalmazunk. De majd most!

Amikor a kisgyerek megszületik, nagyon nagy szüksége van az ölelésre. Jelentem, az Egyetemünk szerkesztőségének online porontya mostantól kiabál a nagyvilágba és lelkes olvasókra vágyik. Ezért mi megszervezzük neki, hogy sokan átölelhessék, így biztos indulása lesz majd életének. A nap, ami bevonul a történelembe, május 6-a lesz. Délután zenével és meglepetésekkel várjuk régi és új olvasóinkat, az ölelésre vágyókat és a szépen mosolygókat. Örüljünk együtt annak, hogy a kicsi Friss, Laza, Intelligens, Kulturált, Szubjektív és Sportos, és akik eljönnek, megtudják, ezek vagyunk mi. Az ölelés biztonságérzetet ad, akit megölelünk, arról tudjuk, hogy számíthatunk rá, és ő is számíthat ránk. Ez az ölelés lesz a garancia arra, hogy olvasóink számíthatnak ránk. Annyit elárulhatok, hogy látványos lesz, és az aula oszlopai is örülni fognak. Tehát a naptárakba kéretik beírni május 6-át!

Addig pedig csak teszteljék az egyetemunk.uni-pannon.hu oldalt szorgosan, hiszen a VEN alatt is frissek leszünk, és mindent leírunk azoknak, akik nem emlékeznek arra, ami velük történt, vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nem lehetnek jelen. Éljen a VEN, aztán pedig az Ölelés!