Juvelog

Az MLE-Juvelog – FiataLogisztikusok, mint már megnevezése is mutatja, a felsőfokú tanulmányaikat logisztikai irányultságú képzésben végző diákok alkotják. Legfontosabb célkitűzésünk a felsőoktatásban részt vevő, jövendőbeli szakemberek számára történő tájékoztatásnyújtás a jelenlegi logisztikai tendenciákról, a munkaerő-piaci helyzetről, valamint szakmába való beilleszkedésük elősegítése. Ennek keretében működünk együtt a Magyar Logisztikai Egyesülettel, amely lehetőséget biztosított számunkra a felsőfokú tanulmányaikat végző diákok kapcsolatainak megalapozására a potenciális munkahelyet jelentő logisztikai vállalatokkal és cégekkel.

Ehhez felvesszük a kapcsolatot a cégekkel, és a náluk kínálkozó lehetőségeket kitesszük honlapunkra, hírlevelünkbe.

Jelenleg számos céggel van már kontaktunk, elég az Audi Hungária Motor Kft.-re, a DHL Express Magyarország Kft.-re vagy a Continental Temic Hungary Kft.-re gondolni.

Természetesen emellett több projektünk is fut párhuzamosan, elég csak az E-Tudástárat említeni, amely hasznos támpontot kíván adni a diplomát, TDK-dolgozatot, esetleg tanulmányt íróknak, vagy pedig a KaTa elnevezésűt, ami segítséget kíván nyújtani a hallgatóknak az álláskereséshez, tehát egyfajta karrier-tanácsadásnak tekinthető.

Rendszeresen szervezünk vállalatlátogatásokat, valamint szintén rendszeresnek tekinthető kerekasztal-beszélgetéseink mellett az idei év márciusában hívtuk életre a LogUp 2009 elnevezésű rendezvényünket, amelynek keretén belül neves logisztikai szakemberek ütköztették véleményüket az előre megadott témákban. Elfogadta meghívásunkat Antoni Alfonz, Bíró Koppány Ajtony, Bokor Zoltán, Bóna Krisztián, illetve Duma László is.

Friss információkat folyamatosan bővülő honlapunkon, a http://juvelog.logport.hu/juvelog.php címen, valamint hírlevelünkből kaphatnak az érdeklődők.

Hírlevélre való feliratkozás jelzése: monika.cimer@gmail.com

Pölczman Balázs