Karrierépítés a HVG Állásbörzén – fókuszban a hallgatóknak szóló lehetőségek!

Hazánk legnépszerűbb karriervásárán Te is megtalálhatod a Neked szóló szakmai gyakorlatot, diákmunkát, vagy diplomamunka írási lehetőséget! Végzős hallgató vagy? A börze kiállítóinak több mint kétharmada kifejezetten pályakezdőknek szóló álláslehetőségekkel is rendelkezik!

eletkep_DSC_2200

Kiket keresnek a cégek?

Az ország legnépszerűbb karriervására minden évben számít a mérnöki/műszaki, gazdasági, informatikai területen tanulók, illetve jó nyelvtudással rendelkező hallgatók részvételére egyaránt.

 

Több mint állásbörze – színes programok a rendezvényen!

–       14 előadás a Karrier Fórumon – legyen szó álláskeresésről, állásinterjúról, vagy egyéb, karrierépítéssel kapcsolatos kérdésről, itt megtalálhatod a választ!

–       Külföldi állás- és munkalehetőségek a Mobility Fair -nek köszönhetően. Gyere és ismerd meg a legnépszerűbb nemzetközi diákszervezeteket is!

–       Női KarrierSarok – ahol minden a női karrierépítésről szól!

–       Szakmai Túraállomások – Kapcsolatépítés a munkaadókkal könnyedén. Válaszd ki a saját útvonalad, szakterületednek megfelelően!

–       Személyre szabott tanácsadások – A tartalmilag és formailag is tökéletes önéletrajz, vagy a magabiztos állásinterjú-szereplés – akár idegen nyelven is, döntő lehet a cégeknél a kiválasztás pillanatában. Mi támogatjuk hatékony felkészülésed!

tanacsadas_DSC_3073

Gyere el Te is a HVG Állásbörzére! Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu

Ott találkozunk!