Komponál(l) a Class FM Morning Show-ja!

Nem mindennapi módon indul az idei Open Road Fest – a szerda hajnali levonuló bandát nem lehet majd eltéveszteni! A Class FM Morning Show-ja eddig is híres volt arról, hogy szokatlan adásokkal is jelentkezik, mozgó járművekről vagy épp a levegőből indítva a reggelt. Ilyen azonban még nem volt! Idén a fiúk a Balaton hullámain ringatózva vezetik a reggeli műsort, és hajóznak le Alsóörsre, a fesztivál helyszínére – egy zenekarral a tetőn!

3

Június 4-én a Balaton hullámhosszán indul az Open Road Fest a Class FM Morning Show-jának élő adásával, nem is akárhogy. Az egész stúdió egy konténerben utazik majd, a konténer pedig hajnali 6-kor indul Siófokról, ahonnan komp szállítja a műsorvezetőket Tihanyba, majd kerekeken haladnak tovább és indítják a fesztivált Alsóörsön. A kompon természetesen van még néhány kiadó hely, hogy a rajongók és elszánt fesztiválozók is együtt utazhassanak.

 

Egy hely viszont már biztosan elkelt, a kamion tetején ugyanis szintén lesz utas: A Hooligans zenekar teljes felszereltséggel utazik majd a tetőn, és míg a konténer a kompon, a komp pedig a Balaton hullámain ringatózik, ők legnagyobb slágereiket játsszák a hallgatóknak. Fergeteges levonulás egy fergeteges fesztiválra!

A nap programja röviden (szerda, június 4.):

05:45 Találkozó, gyülekező Siófoki Kikötő, hajó állomás.

06:00 Indul a MORNING SHOW!

06:15 Indulás Siófokról, irány a Balaton!

09:00 Révbe érés Tihanyban, közúton tovább Alsóörsre!

09:15 Gyalogosan érkezők visszaindulnak hajóval Siófokra

Az őrületes kompos-motoros levonulásnak még részese lehet bárki, aki gyalogosan csatlakozik a menethez, illetve a gyorsan jelentkezők akár saját motorral is jöhetnek (csak szóló motorral, trike-al nem). Kérjük, hogy a jelentkezési szándékodat a csuli@hog.hu e-mail címen jelezd minél előbb! Sajnos a komp csak 20 motorost tud befogadni, ezért érdemes igyekezni!

SONY DSC

Kapcsolj te is június 4-én reggel a Class FM-re, hogy fültanúja lehess az alsóörsi levonulásnak, sok jó zenével és motorzúgással. Kövessétek ti is az adást, vagy pattanjatok motorra és adjunk egy igazán impozáns kíséretet a kamionnak és indítsuk együtt a 15. jubileumi Open Road Fest-et!

További folyamatosan frissülő információk a fellépőkről és a programokról a fesztivál hivatalos Facebook (www.facebook.hu/openroadfest) oldalán, valamint a www.openroadfest.hu oldalon.

Ne maradj le semmiről, hiszen mindenkiben van egy kis Harley!