Kutyákkal töltöttük a délelőttöt

Fotózás és jótékonykodás, ez a legjobb kombináció az letöltés3Egyetemi Fényképészkör számára. Ezen ötlettől vezérelve, a PeF néhány tagjával a Veszprémi Állatvédő Egyesületnél töltöttük a délelőttöt. Az időjárás szerencsére kedvezett nekünk, így igazi tavaszi, napsütéses időben és tudtuk sétálni vinni a menhely kutyusait. Mivel az adományon kívül képekkel is szerettük volna segíteni az örökbeadást, páronként kaptunk egy-egy kutyát. A rövid együtt töltött idő alatt mindenkinek meglett a maga kis kedvence és a négylábúak életének rövidke, de néhány esetben sajnos annál szomorúbb történetét is megismertük. A menhely 7 blökin kívül még jó néhány cicának is otthont ad. A szomorú sorsok ellenére azonban vidám állatok vártak minket, hiszen a dolgozók és az egyre nagyobb létszámú önkéntes csapat minden nap rengeteget tesz azért, hogy az ide kerülő állatok ne szenvedjenek hiányt semmiben sem.

letöltés1Számomra óriási élmény volt letöltés4bepillantani ebbe a világba, és a Fényképészkör bizto- san ellátogat még ide a jövőben is.
Ha valakinek akad néhány szabad órája, esetleg egy fél napja, úgy vélem, ez egy tökéletes program kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez, ráadásul a kutyusok is nagyon hálásak a látogatásért.