Mi az AIESEC?

Az AIESEC a világ legnagyobb, hallgatók által irányított nemzetközi szervezete, amely közel egy éve a Pannon Egyetem falai közt is működik! Kik azok, akik a szervezetben dolgoznak? – Mi, 18-25 éves fiatalok, akik veletek együtt az egyetem padjait koptatjuk. Hogyan teszik mindezt? – Szerveznek, projekteket valósítanak meg, hirdetnek, tárgyalnak, vállalati és egyetemi kapcsolatokat építenek, konferenciákra járnak, hogy az ott kapott tudáshalmazt beépíthessék a munkájukba,- és mindezt egy jól szervezett csapatként; EGYÜTT! Mindezt miért? – A válasz egyszerű: többet akarnak! Többet tenni a környezetükért és önmagukért – mert fejlődni együtt könnyebb és sikeresebb!

Az AIESEC megadja neked a lehetőséget, hogy egy jó hangulatú társaság tagjaként hasznosan töltsd a délutánjaidat, miközben megtanulhatsz csapatban dolgozni, fejlesztheted vezetői képességeidet, alkalmazhatod gyakorlatban az órákon szerzett tudásodat, megtanulhatod hogyan old meg minél eredményesebben a feladataidat, önállósodhatsz és mindeközben egy nemzetközi környezet részévé válhatsz már itt az egyetemen is.

Inkább külföldre vágysz? – akkor is az AIESECben a helyed! A világ 106 országában rendelkeznek szakmai gyakorlati helyekkel – legyen szó akár marketing, menedzsment, informatikai, oktatási vagy társadalomfejlesztési területekről – bármelyiket is választod, megismerkedhetsz idegen kultúrákkal és emberekkel, nemzetközi tapasztalatokat szerezhetsz, fejlődhet a nyelvtudásod, a kommunikációs képességed – ezáltal pedig egy önálló és határozott fiatal pályakezdőként térhetsz vissza!

Ha úgy érzed, hogy TE is többre vágysz, csatlakozz! Információs estek: február 22 és 24. 18:00 A épület földszint

További információkért keresd Farkas Lillát (lillusfarkas@gmail.com), vagy nézz be az irodába: A 3 (OIK mellett)! Vagy látogass el a honlapra, ahol érdekes élménybeszámolókat olvashatsz: veszprem.aiesec.hu