Nyári események a Gazdaságtudományi Karon

'12_KutatokEjszakaja_014

Dr. Vastag Gyula a DSI Euróoai alszervezetének elnöke

A Döntéstudományi Intézet (DSI) a világ egyik legnagyobb, az üzleti élethez kapcsolódó különböző tudományokat átfogó intézménye, melyben akadémikusok, elméleti és gyakorlati szakemberek a tudomány eszközeivel keresik a választ a jelenkori társadalmi problémákra.

Az intézet nemzeti, nemzetközi, regionális fórumokon és konferenciákon ad lehetőséget a döntéshozatallal foglalkozó kutatók tapasztalatcseréjére.

Rendkívül nagy megtiszteltetés, hogy a Gazdaságtudományi kar oktatója, Dr. Vastag Gyula Professzor Úr tölti be a DSI európai alszervezetének elnöki tisztjét 2013-2014-ben.

Professzor Úrnak ezúton is gratulálunk, munkájához sok sikert kívánunk!

Bolyai János ösztöndíjban részesült a Gazdaságtudományi Kar oktatója

Ünnepélyes keretek között, június 26-án a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében adták át a 2013-2016-ra szóló Bolyai János Kutatói Ösztöndíjakat.

Ebben az évben a Gazdaságtudományi Kar oktatójának, Dr. Kosztyán Zsolt Tibor egyetemi docensnek, „Multi projektek és projekt portfóliók módszertani tervezési kérdései” címmel készített, gazdálkodástudományok tudományágára benyújtott pályázatát is támogatta az MTA bizottsága.

A megtisztelő eredményhez ezúton is gratulálunk!

A Gazdaságtudományi Kar oktatója nyerte el a legjobb PnD cikkért járó díjat Zadarban

A Gazdaságtudományi Kar oktatója, Komlósi Edit 2013. június 19-21. között Zadarban megrendezett Make Learn (Management, Knowledge and Learning) konferencián a legjobb PHD cikkért járó díjat nyerte el.

Komlósi Editnek ezúton is gratulálunk, további munkájához sok sikert kívánunk!

Pro Sciencia aranyérem és mestertanár aranyérem kitüntetések a Gazdaságtudományi Karon

2013. június 27-én nagy megtiszteltetés érte karunkat, hiszen a Pannon Egyetem PhD hallgatója, Németh Anikó Pro Scientia Aranyérem kitüntetésben, oktatója, Dr. Kosztyányn Zsolt Tibor pedig Mestertanár kitüntetésben részesült. Ezúton is gratulálunk eredményeikhez!

Fotó: Ruppert Tamás