Ösztöndíjak, gyakornoki lehetőségek, kapcsolatépítés – tegyél a sikeres karrierért hallgatóként!

A tanulás mellett világot látnál és tapasztalatot gyűjtenél? Nem elégszel meg a tanórán hallottakkal, gyakorlatban is kamatoztatnád a megszerzett tudást? Gyere el az ország legnépszerűbb karrierrendezvényére, ahol nem csak a lehetőségeidet térképezheted fel, hanem konkrét tanácsokat is kérhetsz céljaid eléréséhez.

Ne elégedj meg csak a jó jegyekkel!

Az iskolai kötelezettségeid mellett számos karrierépítést támogató programon vehetsz részt. Valaki nyelvtudásának fejlesztésével, más nemzetközi tapasztalatok szerzésével igyekszik előnybe kerülni versenytársaival szemben. Ha tudod, hogy mi a célod, és milyen készségek és képességek birtokában vagy, akkor már csak a megfelelő lehetőséget kell megtalálnod, amivel felhívhatod magadra a cégek figyelmét.

egyetemunk (2)

Tapasztalatszerzés – hol és mit?

A HVG Állásbörze remek fórum, hogy bezsebeld a megfelelő információkat a szakmai gyakorlati helyekről, illetve a nemzetközi ösztöndíjprogramokról. Hazánk meghatározó cégei számos karrierprogrammal várnak, míg a Mobility Fair kiállítóinál a külföldi képzési- és munkalehetőségeknek járhatsz utána.

Karrierépítést támogató programok

Hogy céljaid elérésében még sikeresebb lehess, a két nap alatt számos szakmai programon is részt vehetsz. A karrierépítést támogatják a személyre szabott ingyenes tanácsadások, mint például a CV-írás, valamint a próbainterjúk és próbanyelvvizsgák is – a népszerű előadásokról már nem is beszélve.

egyetemunk3

A sikeres börzeszereplés titka a felkészülés

Ahhoz, hogy a részvétel igazán hatékony legyen, érdemes időt szánni a felkészülésre! Először gondold végig, milyen jellegű lehetőségeket keresel. Ezt követően térképezd fel, hogy a rendezvény mely kiállítói kínálnak terveidbe illeszkedő perspektívákat. Ezek alapján állíts össze egy listát azokból a cégekből, akik érdekesek a számodra. Az online felület segítségével ajánlott előre feltölteni az önéletrajzodat, de mindig legyen nálad több aktuális magyar, illetve idegen nyelvű pályázat is. Öltözz az alkalomhoz illően, hiszen az első benyomás mindenkinek fontos!

A részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött!
Ragadd meg az alkalmat, és tedd meg az első lépést a sikeres karrier felé!
Programok, kiállítók, regisztráció: www.hvgallasborze.hu

Találkozzunk február 25-26-án a SYMA rendezvényközpontban!