Pálinkás pénzÜgyesek

Már a második pénzügy–számvitel BA/MA szakestet rendezték meg április 20-án, ahol volt minden, mi szem-szájnak ingere, nem kis jókedvvel fűszerezve.

A korai megjelenés ellenére a Császári Ceremónia és a vacsora után hamar elkapta az embereket a jókedv. Merthogy a Császári Udvar kegyetlenségének köszönhetően a házirendet be nem tartó megjelentek sok büntetőitalban részesültek, nem is csoda, ha sokan vétettek a szabályok ellen.

A Salsa Fuerte tánckáprázat, ha nem is adott lendületet az esti bulihoz, mindenki tetszését elnyerte a fergeteges Darbuka és Dob Show, illetve a vele együtt járó fekete, hastáncoló szépség. Hagyományokat azonban nemcsak büntetőitallal kell teremteni, hanem az első szakestelők szerencsepatkóinak felavatásával.

A vacsora alatt, aki jól helyezkedett, barátokra lelhetett, legalábbis olyanokra biztos, akik nem hagyják, hogy egyedül igya azt a bizonyos pálinkát. Tehát a hangulat megalapozása érdekében mindent elkövettek a pénzügyesek… Aztán már csak a Blokk Együttesre kellett várni, hogy a húrokba csapjanak, máris pörgethették a fiúk a lányokat.

Hiába jár még gyerekcipőben az úgynevezett Püszü szakest, a szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy emlékezetes és hagyományteremtő programokról gondoskodjanak. A jövő évire már most érdemes várni, s talán mi is megtudjuk, ki is az a Jani, aki nem hagyja, hogy egy lány egyedül unatkozzon.

Anikó