Pénteken délután

Az utolsó előtti nap, azaz a péntek délutánját az Offline Facebook Park töltötte ki. Regisztrálni a bejáratnál lehetett, majd mindenféle játékokat próbálhattak ki az érdeklődők. Volt Farmville, Maffia Wars, halászás, PacMan, aszfaltrajz. Minden állomáson lehetett az üzenőfalra írni, sőt, még chatszobát is állítottak fel a szervezők. Egy mozgó üzenőfal is járta a VEN területét. Persze a legjobb játék mindig a matricázás, lehetett egymást lájkolni, megbökni, szeretni, és minden mást, amire kedvenc közösségi oldalunk képes.

Közben beindult a SlamPoetry is, a lelkes irodalomrajongók verseket olvastak fel.

A legnagyobb esemény mégis a bográcsozás volt, a sok éhes VEN polgár pillanatok alatt elfogyasztotta mindhárom bogrács paprikás krumplit. A főzésnek persze nem sikerült időben nekiállni, így egy kisebbfajta másfél órás csúszással számolni lehetett, de hát a jó szakácsot nem szabad sürgetni! Végül elkészült a három remekmű, és mivel el is fogyott, kijelenthetem: ehető lett.

Viszont amíg vártunk, észrevettük, hogy az egyik sátorban testzsírszázalékot mérnek. Odakíváncsiskodtunk, és AteSKA rögtön újságolta: „képzeljétek, még hízhatok!” Ates, akkor egyél!

Az igazi esemény azonban mégis az este volt, hiszen négy órától gálaműsor és eredményhirdetés!