Te kit választanál?

EFOTT! Második nap. A szervezők már azt találgatják, hogy megdőlhet-e a tavalyi hatvanezres nézőszám, miközben a meleg ninjaphptovábbra sem csökken. Sőt! Az utóbbi tény persze kizárja a nappali sátorban alvást, azonban serkenti a szükséges folyadékmennyiség fogyasztását, legyen az bármi. Még szerencse, hogy a strandolást lehetővé tették a kemping mögötti részen. Miközben a hasunkat süttettük a napon, azon morfondíroztunk, hogy vajon a Vad Fruttikat, a KFT& Belmondot, vagy netán a P.A.S.O.-t válasszuk majd este. Bánatunkra ugyanis egy időben léptek fel, de a döntés végülis későbbre maradt, ugyanis elkezdte Badár Sanyi a mondókáját a Dumaszínházban.

Aztán a Nagyszínpadnál folytattuk a délutánt, majd nagyjából itt is ragadtunk egész estére.  Fellépett az Üllői Úti Fuck, majd az Alvin és a Mókusok. Úgy tűnt a műfaj igazi kedvelőinek hatalmas élményt nyújtottak a koncertek, bár a tizennyolcas karikát több alkalommal is ki lehetett volna tenni. Utánuk a Magna Cum Laude érkezett, akik megszokott stílusukban, profizmusukkal koncerteztek. Ezután kicsit terepet jártunk, és több koncertbe is belenéztünk, mert hát ugye nem olyan könnyű a választás. Mivel dilemmánk továbbra is fennállt, hogy P.A.S.O vs. Vad Fruttik vs. KFT&Belmondo, ezért a vége „rohangálás” lett. Vándoroltunk egyik helyről a másikra. Mondván ska-s barátaimat már számtalanszor hallottam, az utóbbi kettőt pedig még nem volt alkalmam, most pótolom, annak ellenére, hogy ha végig P.A.S.O-n maradunk, az tuti garancia a jó koncertélményre. Végülis jó döntésnek bizonyult a színpadok váltogatása, belekóstoltunk mindenféle műfajba, még pont élvezhető mennyiségben. Ezek után jött a várva-várt koncert, a Quimby. Megvoltak a kifacsart rímek és jelentések, illetve a megszokott hangzás, egyszerűen fantasztikus élményben lehetett része a tömegnek!

pottyosphpAz elektronikus zenét én nem nagyon csípem, de azért elsétáltunk a Zenehangár mellett, ahol éppen Sterbinszky volt a hangulatfelelős. Nem igazán jött be, úgyhogy a Jäger sátorban kötöttünk ki, ahol Tibi bá ismét nyomta a retrót, Abbától Zoltán Erikáig. A pörgés pedig folytatódik, mi meg írunk róla, olvassátok!!!