Tizedik Veszprémi Utcazene Fesztivál

Veszprémi városlakók, fiatalok, középkorúak, idősek! Már csak 5 nap, és elkezdődik  immáron tizedszer, a várva várt jó öreg utcazene!

Ebben az évben már csak négy napja lesz a veszprémieknek és a Veszprémbe látogatóknak a totális őrjöngésre, zenekarok, együttesek kulturált megtekintésére, esti sétákra zeneszó mellett, sör és egyéb vidítóitalok fogyasztására, beszélgetésre, táncolásra, kikapcsolódásra.

158 lelkes induló nevezett azért, hogy a megmérettethesse magát. Mi 25-tel találkozhatunk a belváros 9 helyszínén.

A megszokotthoz hasonlóan nemcsak hazai pályáról érkeznek fellépők, hanem külföldről is. Itt lesz mindjárt szerdán a hazánkfia Hollywoodoo minimálban, a The Bluesbery Ferenczy Györggyel, Takács Eszter és a Gumizsuzsi, csütörtökön a Kistehén Tánczenekar, La Fanfare En Pétard Franciországból, Jazzékiel akusztikusan,  a Pannon Egyetem színpadán egy kis Erzsi-zene Kis Erzsivel, pénteken a Rozsnyói Trió, a Zagastic, szombaton a Quimby, aki biztosan autóval érkezik ugyan, de nem szerpentinen át; a La Tresca Olaszországból, és még sok más, mindenki.

Az akusztikus zene mellett az elektronikus irányzat kedvelőinek fülére is gondoltak a szervezők: hagyományosan a Színházkert várja mindennap az underground és nem underground zene iránt érdeklődőket.  A kezdőnapon Invoice, Mattan, Dandy, Chriss és Coyote dübörögteti meg a hangfalakat, a következő napokon csatlakozik hozzá az egyetemi bulikból jólismert Groovy-B, pénteken Milán, szombaton pedig Dömsödi és Davids izzítja a bakeliteket.

A fesztivál programjairól, a szálláslehetőségekről és minden egyébről a www.utcazene.hu oldalon olvashattok.

Sok jó élményt, fergeteges bulit, kellemes kikapcsolódást kívánunk!