Tokaljra a Quimbyvel

Ahogy eddig is, úgy továbbra is a hőség akadályozott minket a napközbeni létezésben. Ezért jobbára Tokaj hangulatos kis belvárosában töltöttük a pénteki nap délelőttjét. Egy tömött pizzázó asztalánál sikerült helyet keríteni magunknak, a Tisza továbbra is az egyetlen felüdülés a tűző napon. De ha eljön az este…

…akkor Kowalsky Meg a Vega csinál hatalmas hangulatot  bemelegítésképpen a nagyszínpadon. Zagar az A38 állomásán lépett a színre. A budapesti állóhajóra hajazó terem nyújtotta eddig a legkiegyensúlyozottabb fellépőgárdát, ott még sohasem csalódtunk.

A Quimby óriásit alakított, nagyon jó hangulat, nagyon jó zene, nagyon jó társaság, ahogy mindig. Nameg potya kétezres. Az Egyetemünk újságírólányai arról is tanúbizonyságot tettek, hogyan lehet a vadászok italának hawaii típusú nyakbaakasztóját egy pillanat alatt pénzre váltani.

Péterfy Borinak és a Love Bandjének Faithlessel kellett felvenni a versenyt. Egy időben viszont nem lehettünk két helyen, így hát ki erre, ki arra. Azok jártak jobban, akik Borit választották, az angol előadó nem durrantott akkorát, mint vártuk. Roni Size és MC Dynamite azért megvédték a haza becsületét, ők szintén robbantottak a csordultig telt A38-on.

Altatónak pedig maradt a Youtube-ról ismert Kovbojok meg a pálinka.