Újabb humánus szakest

Március 25-én újra összegyűltek az egyetem leghumánusabb hallgatói az Egyetemi Menza épületében. Az emberi erőforrások alapszakosok, vezetés szervezés mester szakosok és a régi rendszer humán menedzserei ismét bebizonyították, az egyetem legjobb szakestje még mindig a HR szakest.

A kötelező köszöntés után, melyet Dr. Szabó Lajos szakvezető tartott poénos hozzászólásaival – tavalyi Michael Jackson-os mondásából tanulva idén már elhalálozott – nagy emberektől kölcsönvett mondásaival tarkított, a HR díjak átadása következett.

A tiszteletbeli HR-es díjat Lender Lajos, a Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke kapta, aki prezentációjával bebizonyította a közönségnek, hogy ő is vérbeli HR-es, csak kicsit eltévedt, így landolt a keszthelyi kampuszunkon.

Oktatói részről Dr. Bittner Péter kapta a díjat, amelyet idén a hallgatók interneten keresztüli szavazással ítéltek neki.

A hallgatói oldalról Gombás Kornél érdemelte ki a díjat áldozatos, a szakért odaadóan végzett munkája elismeréseként. Kornél meghatódottan vette át a díjat, amire szervezőként nem is számított.

Ezután a többi szakest küldötte átadta ajándékát egy-egy jó szót intézve a szakest résztvevőihez.

Meglepetésekben gazdag volt a szakest, hiszen a vacsora is korábban érkezett a vártnál, valamint a szakok hallgatói is készültek egy táncos programmal, melyet a közönség vissza is tapsolt, és az est folyamán többször is megtekinthetett részletekben. A lambada felfűtött hangulata után, a country mozgalmassága és a zorba ritmusossága szórakoztatta a közönséget. És persze a  zorba után az elmaradhatatlan tányértörésnek is szemtanúi voltunk egyik oktatónk jóvoltából, mely nem csak tapsot, hanem nagy ijedtséget is vont maga után.

A táncos produkciók között Samu Edina is meglepett minket egy hastánc előadással, amelyet főleg a férfiak értékeltek, látni lehetett olyan oktatót és hallgatót is, aki feszülten, hatalmas szemekkel figyelte az erotikusra sikerült előadást. Edina hastánca mellett akrobatikus rock & rollnak is szemtanúi voltunk, ahol néha ijedten szisszent fel a nagyérdemű egy-egy emelés, forgatás, dobálás után.

A meglepetések ezzel nem értek véget, a szervezők idén is megleptek minket nem egy, nem kettő, hanem három tortával, melyhez kígyózó sorok vezettek, hiszen mindenki akart egy szeletet egy igazi HR-es tortából.

A sok evés-ivás után jött mozgás is, melyhez a talp alá valót a Trio Cocktail zenekar biztosította. Kezdetét vette a hajnalig tartó mulatozás, melynek éjfél előtt kicsivel a tombolasorsolás vetett véget, ahol értékes nyeremények találtak gazdára. Dr. Kovács Zoltán jóvoltából szorgalmi pontoktól a kávéfőzőn át a szendvicssütőig minden megtalálható volt a palettán. De sajnos minden jó véget ér egyszer, így a szakestnek is vége lett, de ne csüggedjen, aki nem élvezhette, hiszen jövőre ugyanígy lesz a most már hagyománynak tekinthető HR szakest, melyre szeretettel várunk mindenkit. Addig is keressétek a HR hallgatókat, és gyakoroljátok az “Egy nagy tapsot”.

A videót az ETV készítette.